До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Голий" тренд — як носити прозорий одяг

Колекції сезонів осінь-зима 2021/2022 і весна-літо 2022 були переповнені прозорим одягом з викликами щодо оголеності різних частин тіла. Якщо вам подобається цей тренд, але ви поки що не готові так відкритися світові, у цьому матеріалі розповідаємо, як найкраще стилізувати подібні речі.Givenchy осень-зима 2021/2022Givenchy осінь-зима 2021/2022

Найкращий спосіб носити прозорий одяг — на голе тіло, але в деяких випадках піддіньте під прозору блузу бра, це зробить образ пікантнішим. На щастя, є безліч способів прикрасити прозору сукню, не втрачаючи при цьому її сенсу.

Реклама
Saint Laurent осень-зима 2021/2022Saint Laurent осінь-зима 2021/2022
Jil Sander осень-зима 2021/2022Jil Sander осінь-зима 2021/2022
Бюстьє

Бюстьє дає три великі переваги в поєднанні з прозорим топом або сукнею: завдяки йому ваші груди мають чудовий вигляд, незалежно від розміру; воно зазвичай трохи більше прикриває тіло, ніж звичайний бюстгальтер; і, врешті решт, що не менш важливо, воно допомагає вам почуватися по-справжньому сексуально.

Dolce & GabbanaDolce & Gabbana
Мереживо

Змішування матеріалів — завжди гарна ідея. Мереживо надає розкішного вигляду і навіть романтичного настрію. А прекрасна спідня білизна допоможе почуватися дорого і впевнено — незалежно від того, бачить її хтось чи ні.

Anine BingAnine Bing
Корегуюча білизна

Щоб мати стильний вигляд у білизні, що коригує, не обов'язково купувати Skims x Fendi. Коригуюча білизна тілесного кольору завжди гарна, незалежно від вартості. Але, будь ласка, не вибирайте менший розмір, щоб максимально звузити талію — використовуйте одяг, щоб демонструвати своє тіло, а не змінювати його.

WolfordWolford
У спортивному стилі

Спортивний бюстгальтер і велосипедні шорти надають прозорій сукні певної жорсткості, що ідеально підходить для повсякденного образу або вечора на танцполі. У поєднаннії з кросівками такий образ буде легким і невимушеним, а з туфлями на підборах — ошатним.

MonkiMonki
Сукня-комбінація

Шовковиста сукня-комбінація може надати образу абсолютно нового вигляду. Підберіть комбінацію відповідного відтінку для створення витонченішого образу, чи додайте яскравого акценту до вашого вбрання, одягнувши чорну або яскраву версію під світлу сукню.

ReformationReformation
Сховати деталі

Накладки для сосків у тон вашої шкіри роблять те, що мають робити — прикривають соски. Вони ідеально підходять для жінок, які хочуть оголити груди, але не повністю. Якщо вам складно підібрати накладки в тон шкіри, існує безліч наклейок на соски у формі сердечок або схрещених фігур, які роблять образ незвичайнішим.

Photo: @annawinckPhoto: @annawinck

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.