До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди сезону весна-літо 2018

Закінчилися головні світові Тижні моди, і, хоча, відправлятися за речами до нового весняно-літнього сезону ще рано, дізнатися про те, що буде модно наступного літа приємно і корисно. Тим більше, що мода виходить з тіні мінімалізму і дивитися на акцентовані талії, шовкові сукні-комбінації і вбрання, гаптоване пір'ям, стає веселіше.

Slip dresses

Плаття-комбінації з шовку та атласу, всипані кристалами і розшиті лелітками, декоровані мереживом і коштовним камінням наступної весни будуть актуальні, як для вечірніх виходів, так і для походів на роботу з не дуже суворим дрес-кодом. Ідеальні приклади в колекціях Coach, Dries Van Noten і Preen By Thornton Bregazzi.

Реклама
Coach, Dries Van Noten, Preen By Thornton Bregazzi
Кольори олівців Crayola

Геть сірий колір і похмурі барви, дитячі олівці Сrayola стануть новим натхненням і базою для творчості у власному гардеробі. Найяскравіші представники Сrayola в колекціях 3.1 Phillip Lim, Versace і MSGM.

3.1 Phillip Lim, Versace, MSGM
Тренч

Бежевий тренч – класика на всі часи, але в новому сезоні дизайнери його інтерпретують по-своєму – в Loewe його поділ повисає рваною бахромою, в Maison Margiela комплектується червоним стилізованим поясом, а у Valentino на плечах з'являються додаткові кишені.

Loewe, Maison Margiela, Valentino
Денім

Тренд, який став неймовірно популярним у сезоні осінь-зима 2017/18, не здає позицій і наступної весни. Дизайнери пропонують зробити ставку на щільний денім темно-синього кольору.

Fendi, Kenzo, Max Mara
Пір'я

Тонкі і ніжні пір'я марабу наступної весни стануть найголовнішим декором. Ними прикрашені тренчі, пальто і сумки, а в Salvatore Ferragamo навіть можна знайти цілу сукню, зібрану з пір'я рожевого і білого кольорів.

Marques'Almeida, Nina Ricci, Salvatore Ferragamo
Пластик

Прозорий пластик став справжньою знахідкою для дизайнерів в новому сезоні. Плащі, куртки, спідниці і навіть ботфорти можна знайти в колекціях Marc Jacobs, Chanel, Valentino.

Marc Jacobs, Chanel, Valentino
Прозорі тканини

Прозорі тканини – це не тільки мереживні сукні в дусі Dolce & Gabbana, хоча вони дивовижно прикрашають жіноче тіло. У новому сезоні прозорість трохи інша – прості тканини з геометричними малюнками як в Emilia Wickstead, Fendi і Jil Sander.

Emilia Wickstead, Fendi, Jil Sander
Відтінки морозива

Якщо яскраві дитячі олівці не дуже надихають і хочеться ніжних і смачних відтінків, то тренд під назвою Ice cream те, що треба. Лавандові, фісташкові і малинові вбрання є в Hermès, Helmut Lang і Victoria Beckham.

Hermès, Helmut Lang, Victoria Beckham
Шорти

У новому сезоні головну модну роль виконуватимуть короткі шорти, відтіснивши міні-спідниці на гальорку. Спортивні і з вишивкою, строгі і з воланами є у весняно-літніх колекціях Louis Vuitton, Christian Dior та Isabel Marant.

Louis Vuitton, Christian Dior, Isabel Marant
Спідниця-олівець

Спідниці-олівці в новому сезоні – це предмет першої необхідності, але тільки не нудні й сірі, як в бібліотекаря на пенсії, а зі сміливими вирізами, в лелітках і стразах, як на показах Erdem, Hermes і Prada.

Erdem, Hermes, Prada

Читайте також:

Два в одном: как пластик завоевал мир моды​

Тренд: акцент на талії

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.