До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими джинсами осінь-зима 2022/2023

Осінь уже близько, а отже настав час задуматися про купівлю нових джинсів, без яких не обходиться жоден сезон. Щоб не помилитися й придбати актуальну модель, яка щодня буде вам у пригоді, пропонуємо вивчити головні тренди в нових колекціях брендів. У сезоні осінь-зима 2022/2023 пішли з подіуму вузькі джинси, натомість з’явилося більше мішкуватих моделей. Тим часом низька посадка з нульових років закріпилася в колекціях дизайнерів і витісняє завищену талію. Також бренди, як і раніше, пропонують вибирати практичні й універсальні прямі джинси, а також придивитися до елегантних моделей зі стрілками та джинсів, що виготовлені в техніці клаптевого шиття. Vogue.ua зібрав наймодніші джинси нового сезону.

Bottega Veneta
Широкі

Попри те, що у 2021 році вузьких джинсів було багато в колекціях брендів, вони так і не прижилися в гардеробах модниць. У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 дизайнери пропонують вибирати широкі моделі, які не обмежуватимуть рухів. Зокрема, Khaite показали мішкуваті сині моделі, що стануть вашою базою в осінньому гардеробі. Носіть їх з універсальними футболками та об’ємними жакетами, з трикотажними обтислими топами, а також розслабленими сорочками. Тим часом широкі джинси також легко впишуться у вечірній дрес-код – комбінуйте їх з напівпрозорими топами-сітками зі стразами, як це роблять Isabel Marant. Або, навпаки, вибирайте ошатний денім Givenchy в парі з однотонним лаконічним верхом.

Реклама
Khaite
Isabel Marant
Givenchy
Низька посадка

Низька посадка, що масово з’явилася ще в літніх колекціях брендів, в осінньо-зимовому сезоні й далі перебуває в центрі уваги. Дизайнери, надихнувшись естетикою 2000-х, пропонують різні варіації джинсів, які демонструють прес. Денім на низькій посадці свого часу носили Брітні Спірс, Шакіра, Мерая Кері й Періс Гілтон, а через 20 років він є невіддільним предметом гардероба кожної сучасної it-girl. Емілі Ратаковскі, Белла Гадід та Гейлі Бібер уже поповнили власний гардероб модними джинсами з низькою посадкою. Пропонуємо вам придивитися до цього тренду в колекціях Versace, Philosophy di Lorenzo Serafini, Blumarine, Christian Dior, Gauchère та Diesel.

Blumarine
Versace
Philosophy di Lorenzo Serafini
Печворк

Джинси, виготовлені в техніці печворк, – один з головних трендів осені. Клаптикове шиття, що поєднує відразу кілька відтінків деніму – від світло-блакитного до чорного, використовували у своїх колекціях багато брендів. Так, Etro продемонстрували вільні джинси в усіх відтінках синього. Тим часом у колекції Lutz Huele з’явився двоколірний денім на низькій посадці, а Acne Studios освідчилися в коханні мішкуватим моделям із завищеною талією із зістареного деніму.

Etro
Lutz Huele
Acne Studios
Прямі

Прямі джинси – універсальний фасон, що пасує всім типам фігури й має добрий вигляд як зі взуттям на пласкому ходу, так і з підборами. Класичні сині джинси з високою посадкою, що приховуватимуть усі вади й окреслюватимуть переваги, ви знайдете в колекції Maje. Не менш практичні джинси показали Valentino, прикрасивши їх невеликими потертостями. Якщо ж у вашому гардеробі є базові прямі джинси, зробіть ставку на незвичайний дизайн. Наприклад, візьміть до уваги прямі джинси з колекції Victoria Beckham, декоровані великими літерами англійського бренду.

Victoria Beckhan
Maje
Valentino
Зі стрілками

Джинси можуть бути елегантними. Про це свідчать колекції брендів осінь-зима 2022/2023, де джинси зі стрілками посідають важливу позицію. Вони можуть бути як із запрасованими стрілками, подібно до штанів, так і з помітною строчкою спереду, що візуально витягує ногу. Темно-сині джинси з витонченими стрілками ви знайдете у Fendi – бренд пропонує міксувати їх зі шкіряними топами-корсетами. Тим часом Alessandra Rich продемонстрували блакитний денім з потертостями в парі з укороченими жакетами з відкладним коміром, а Kenneth Ize зробили ставку на базовий синій денім на щодень.

Alessandra Rich
Fendi
Kenneth Ize

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.