До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі весна-літо 2020

Тренч — найуніверсальніша річ міжсезоння, яка має бути в гардеробі кожної модниці. Крім класичного бежевого плаща з габардину, цієї весни дизайнери запропонували нове прочитання — шкіряні моделі, варіанти з акцентом на рукави, небанальні поєднання фактур і цікаві колірні переходи. Vogue.ua зібрав наймодніші тренчі в колекціях брендів сезону весна-літо 2020.

Victoria Beckham
Незвичні рукави

Експерименти з лінією плеча — один з улюблених прийомів дизайнерів. Цієї весни в колекціях брендів з’явилися варіанти, які привертають особливу увагу завдяки незвичним дизайнерським рішенням з рукавами й плечовою зоною. Michael Kors Collection оспівали естетику 80-х років, прикрашаючи тренч за допомогою об’ємних плечей, а JW Anderson зробили глибокі розрізи уздовж легких рукавів.

Реклама
JW Anderson
Michael Kors Collection
Шкіряні

Шкіра й надалі один з головних трендів сезону весна-літо 2020. З неї виготовляють як сумки та взуття, так і використовують для пошиття спідниць, брючних костюмів, сорочок і плащів. Не дивно, що дизайнери вирішили звернутися до цього модного матеріалу й створити з нього весняні тренчі для прохолодних вечорів. У Bottega Veneta можна побачити oversize-модель цегельного відтінку з легким блиском, а у Sies Marjan — тренч винного відтінку, подібний до шкіри алігатора.

Bottega Veneta
Sies Marjan
Класичні

Бежеві тренчі класичного крою, як в Одрі Хепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані" і Катрін Денев у стрічці "Шербурзькі парасольки", актуальні донині. Універсальний дощовий плащ у пісочній колірній гамі, виготовлений за канонами Томаса Берберрі, можна знайти в колекціях Ріккардо Тіші й Еді Слімана.

Burberry
Celine
Поєднання фактур

Для дівчат, що полюбляють бути в центрі уваги, дизайнери підготували цікаві моделі, що складаються з тканин різної щільності й фактур. Ports 1961 поєднали класичну варіацію бежевого тренча з картатим візерунком "windowpane" — у такому плащі заряд позитиву точно забезпечений. Тим часом Sacai поєднали напівпрозору чорну сітку із синім габардином — вийшов ідеальний дует для вечірнього виходу.

Ports 1961
Sacai
Колірні переходи

Цієї весни, крім мінімалістичних забарвлень і яскравих колірних рішень, дизайнери запропонували небанальні градієнти. Versace застосували цей ефект на сучасному тренчі зі збільшеною лінією плеча, а Tod's прикрасили верхню частину шкіряної моделі фантазійними розводами в стилі 70-х років.

Versace
Tod's

Vogue.ua зібрав 10 стильних тренчів сезону весна-літо 2020.

<b>тренчи 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.