До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймодніших светрах сезону

Найкращі друзі осені – це теплі в'язані светри. У новому сезоні дизайнери пропонують моделі від oversized-гігантів до класичних плетених одиниць. Vogue.ua зібрав 5 моделей, без яких не обійтися в холодний сезон.

Oversized светри

Роман зі светрами oversized почався ще у 80-х і зараз дизайнери знову взялися за цей тренд і представляють нам об'ємні теплі моделі, ніби зняті з чоловічого плеча і подовжені в'язані речі. Одягати їх можна поверх романтичних суконь і спідниць довжини міді, з поясом або без, з брюками-кльош або ж в парі з ботфортами-гармошкою. А ще його можна пов'язати на шию, немов шарф, як роблять streetstyle-зірки.

Реклама

<b>Oversized свитера</b>

Класичні моделі

Ненав'язливі класичні светри грубої в'язки, в "рубчик" або схожі на "плетені коси", виконані в спокійній колірній гамі, ніколи не вийдуть з моди. Особливо цього сезону варто звернути увагу на затишні моделі карамельних і пастельних кольорів. Ідеальною парою тут стануть шерстяні штани в клітинку або міні-спідниця в комбінації з лаконічним пальтом.

<b>свитера классика</b>

Звіриний принт

Звірячий принт б'є рекорди популярності в новому сезоні. Крім класичного леопардового і тигрового забарвлення, в колекціях також з'явилися кольорові варіанти цього звіра. Шукайте натхнення у Kenzo, Marc Jacobs і Stella McCartney.

<b>animal print</b>

Неон знову повернувся

Після минулих чотирьох головних Тижнів моди цілком очевидно, що одним з модних трендів цієї осені став неоновий колір. Особливою популярністю користуються кислотно-жовті і яскраво-рожеві светри, саме їх найчастіше можна було зустріти на вулицях столиць моди.

<b>неон</b>

Дружба народів

Візерунки, наче вишиті древніми кельтськими або перуанськими народами, перекочували на светри цієї осені. Preen by Thornton Bregazzi представили хитромудрі асиметричні моделі з відкритими плечима, а Miu Miu і Isabel Marant зробили ставку на класичні варіанти візерунків. Одягати такі светри дизайнери пропонують поверх сорочок в парі з однотонними брюками.

<b>узоры</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.