До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими пуховиками осінь-зима 2020/2021

З настанням холодів головним героєм у модному гардеробі стає пуховик. Цього сезону дизайнери переосмислили знаковий елемент зимового дрес-коду й запропонували нові стилістичні рішення. У центрі уваги опинилися дуті пуховики-жакети, шкіряні варіанти, стьобані пуховики-пальта, моделі у формі кокона, укорочені й спортивні зразки. Vogue.ua зібрав наймодніші пуховики в колекціях брендів сезону осінь-зима 2020/2021.

Ienki Ienki
Пуховик-жакет

Жакети маскулінного крою вже міцно вкоренилися в гардеробах дівчат як позасезонні й базові речі. Дизайнери помітили популярність блейзерів у жіночому гардеробі й вирішили зайти цього разу трохи далі. Тепер на подіумах з’явилися об’ємні пуховики-жакети, у яких точно не змерзнути цієї зими. Miu Miu запропонували елегантний чорний пуховик, зібраний на талії за допомогою шкіряного ременя, Prada показали маскулінний пуховик зі спортивними елементами, а Sacai освідчилися комбінованому пуховику, подібному до двобортного жакета.

Реклама
самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Miu Miu
самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Prada
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Sacai
Стьобані

Стьобані пуховики — не новий тренд. Раніше такі моделі вважали мисливським або рибальським одягом, але потім все змінилося. Стьобані пуховики стали модним трендом серед членів британської королівської сім’ї й аристократії в 1980-х. Тривалий час дизайнери не використовували в колекціях такі речі, однак у сезоні осінь-зима 2020/2021 прийшов час згадати про стьобаний верхній одяг. Серед колекційних моделей брендів з’явилися як короткі куртки, елегантні пальта, так і об’ємні пуховики з водонепроникної тканини. Тепер стьобані геометричним візерунком пуховики вподобало багато модних інфлюенсерок — від Каміль Шар’єр до Розі Гантінгтон-Вайтлі. Остання, до речі, віддає перевагу пуховикам Toteme, подібним до домашніх пухових ковдр.

самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Christian Wijnants
самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Longchamp
самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Toteme
Шкіряні

Шкіряні пуховики як і раніше популярні цього сезону. Якщо ви ще не встигли приміряти таку модель, то радимо починати цієї зими. Шкіряні пуховики базових відтінків мають кілька переваг: вони стильні й навряд чи швидко набриднуть вам. Наприклад, елегантний і лаконічний чорний пуховик Hermes слугуватиме вам вірою й правдою не один сезон, адже це класика верхнього одягу. Тим часом шкіряна модель у формі жакета Prada підійде дівчатам, які хочуть придбати наймодніший тренд цього сезону, а довгий пуховик на кнопках Nanushka оцінять ті, для кого на першому місці не тільки тренди, але й комфорт.

Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Hermes
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Prada
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Nanushka
Пуховики-кокони

Крім пуховиків, подібних до пухових ковдр, цієї зими з’явилася ще одна нова тепла модель. Пуховики-кокони, які зовні більше подібні до спальних мішків з отвором для голови, гарантують максимальну захищеність під час холодів. Найразючіші пуховики-кокони можна побачити в колекціях Max Mara, Kenzo та Marine Serre.

Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Max Mara
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Kenzo
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Marine Serre
Укорочені

Для дівчат, які не люблять занадто об’ємний або довгий верхній шар в образах, дизайнери пропонують зробити ставку на вкорочені пуховики. Вони так само зігріватимуть у зимовий період, однак завдаватимуть менше незручностей під час носіння. Такий варіант згодиться для модниць, які пересуваються містом на машині. У Versace представлена ​​коротка модель з об’ємним коміром, у Jacquemus — молочна дута куртка, а Each & Other — життєрадісний жовтогарячий пуховик.

Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Versace
Jacquemus
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Each & Other
Спортивні

Історії про те, що спортивні пуховики можна носити тільки з таким же одягом у вигляді джогерів і худі, давно пішли в небуття. Тепер у тренді свобода самовираження, а це означає, що можна з легкістю комбінувати спортивну куртку з брючним костюмом або спідницею. Наймодніші спортивні куртки можна знайти в колекціях Versace, Y/Project і Louis Vuitton.

Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Louis Vuitton
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Versace
Самые модные пуховики тренды осень-зима 2020/2021Y/Project

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.