До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими пальтами сезону осінь-зима 2020/2021

З настанням перших осінніх холодів усі думки тільки й про те, яке пальто купити цього сезону. Очі розбігаються від нових фасонів, матеріалів і відтінків, а душа просить усього й відразу. Саме тому Vogue.ua зібрав гід наймоднішими пальтами сезону осінь-зима 2020/2021. У центрі уваги опинилися: строгі чоловічі пальта сірого кольору, затишні стьобані варіанти, шкіряні моделі, двобортні й ретро-дизайни, натхнені естетикою 1960-х.

Jil Sander
Сірі строгі

Строгі сірі пальта чоловічого крою — головна покупка цього сезону осінь-зима 2020/2021. На продовження модної течії "power-dressing" пропонуємо придивитися саме до маскулінних пальт сірої колірної гами — від олов’яного відтінку до мокрого асфальту. Наймодніші пальта представлені в колекціях Albera Ferretti, Prada й Isabel Marant.

Реклама
Albera Ferretti
Isabel Marant
Prada
Стьобані

Стьобані пальта, подібні до домашніх пухових ковдр, просто створені для того, щоб провести цю осінь у теплі й комфорті. Alexander McQueen пропонують укутатися в затишне пальто ніжно-рожевої колірної гами, яке, на перший погляд, здавалося б дитячим, якби не пояс у стилі панк і високі чорні ботильйони. Тим часом Chloe запропонували нейтральну колірну гаму — стьобане оливково-цинамонове пальто з великими кишенями, а Jason Wu Collection зробили ставку на темно-синю модель зі шляхетним блиском і тонким ременем на талії.

Alexander McQueen
Chloe
Jason Wu Collection
Картаті

Якщо квітчасті й морські візерунки дизайнери полюбляють використовувати в теплу пору року, то з настанням холодів особливо ​​популярний картатий принт. Цієї осені дизайнери пропонують як моделі, прикрашені класичним чорно-білим візерунком "п’є-де-куль", так і сучасні варіації карти "принц Уельський". Christian Dior показали пальто із заходом сірих відтінків модернізованої карти "віші", Off-White оспівали варіант приталеного крою в чорно-білу "гусячу лапку", а Versace освідчилися в любові червоному пальту з віндорзськими картами.

Christian Dior
Off-White
Versace
Анімалістичний принт

Анімалістичні візерунки не збираються залишати модних подіумів. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнери знову згадали про диких мешканців джунглів і перенесли тигрові й леопардові відбитки на пальта, багато з яких цілком можна носити в повсякденному житті. Наприклад, лаконічне пальто Boss пастельних відтінків легко впишеться в діловий дрес-код, сірий леопардовий варіант Valentino доповнить ансамблі з деніму або шкіри, а ефектне пальто Miu Miu не захочеться знімати на світському заході, адже воно може конкурувати за своєю красою навіть з вечірніми сукнями.

Boss
Miu Miu
Valentino
Двобортне ретро

Шанувальниці естетики минулих десятиліть цього сезону можуть і для себе знайти розраду. Багато брендів надихнулося образами ікон стилю 1960-х, серед яких Жаклін Кеннеді й Одрі Гепберн, і показали нові варіації архівних силуетів. Зокрема, двобортні пальта з великими ґудзиками з’явилися в колекціях JW Anderson, Valentino і Givenchy.


JW Anderson
Valentino
Givenchy
Шкіра

Шкіряне пальто — абсолютний фаворит на модних подіумах Парижа, Мілана, Лондона й Нью-Йорка, а також улюблений верхній одяг streetstyle-зірок — від класичного чорного до відтінку солодкої карамелі. Цієї осені пропонуємо додати до списку бажань двобортний шкіряний тренч брунатної колірної гами Saint Laurent, чорне пальто з підкресленою лінією талії Fendi в стилі 1950-х і бордове пальто Khaite, виготовлене в найкращих традиціях 1990-х.

Saint Laurent
Fendi
Khaite
Пухнасті

Пухнасті пальта Teddy плавно перекочували з минулого сезону в новий, набуваючи нових відмітних ознак. У Stella McCartney з’явилися м’які екошуби кольору іриски й пудрово-рожевого відтінку, що випромінюють тепло в холодну погоду, у Bottega Veneta — ультрам’які шуби з довгими торочками, а в Rokh — довге кучеряве пальто цинамонової колірної гами.

Stella McCartney
Bottega Veneta
Rokh
Однобортна класика

Серед великої кількості сучасних і незвичних дизайнів знайшлося місце й перевіреній класиці — лаконічним однобортним пальтам відтінку camel. Такі моделі гарні своєю універсальністю й практичністю. Тож беремо на замітку однобортні пальта мінімалістичного крою нейтральних відтінків і вирушаємо їх шукати в Boss, Tod's і Rejina Pyo.

Boss
Tod's
Rejina Pyo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.