До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими худі й світшотами сезону весна-літо 2022

Практичність продовжує ходу головними модними подіумами, тож радимо поповнити запаси стильними світшотами й худі. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими з них у колекціях весна-літо 2022.

Burberry
No.21

Найпопулярніші моделі цього сезону представлені в базових відтінках: бежевих і чорних. Проте й вони мають стильні декоративні елементи. Асиметричний крій і незвичайні вирізи показали Burberry і No.21. Італійський бренд також зробив свої моделі вкороченими, підтримуючи тенденцію на екстраміні. Базові чорні худі з’явилися в Balenciaga. Головну ставку бренд зробив на стилізацію: спортивний предмет гардероба дизайнер пропонує міксувати з вечірньою спідницею до підлоги, розшитою блискучим камінням. Givenchy доповнили свою модель барвистим принтом, що ніби відсилає до картин художників-експресіоністів.

Реклама
Balenciaga
Givenchy

Але головне слово в тенденціях сезону весна-літо 2022, звісно, за яскравими кольорами й відтінками. MSGM зробили ставку на неон і представили монохромний образ із укороченим худі в тому ж кольорі, що й строгий брючний костюм. Не змогли дизайнери пройти й повз лелітки, які захопили провідні позиції трендів. Ніжно-рожеве худі KOCHE пропонують поєднувати з напівпрозорими штанами, а Celine прикрасили лелітками не тільки цей практичний елемент гардероба, а й спортивні джогери, які рекомендують носити з мюлями на підборах і мінісумкою, підтримуючи стиль biz-leisure.

MSGM
KOCHE
Celine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.