До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними пальтами сезону весна-літо 2020

Зустрічати весну потрібно красиво, а це означає, що придбання нового пальта повинне бути однією з перших позицій в вішлисті. Ця базова річ протягом найближчих кількох місяців тішитиме свою володарку і стане головним елементом у гардеробі. Vogue.ua вирішив розібратися, які пальта будуть у тренді в сезоні весна-літо 2020.

Christian Dior
Шкіра

Шкіра безперечний лідер серед трендів сезону весна-літо 2020, який не планує йти з колекцій дизайнерів як мінімум ще кілька сезонів. Можна сміливо купувати шкіряне пальто маскулінного крою Alexander Wang, смарагдовий плащ прямого силуету 3.1 Phillip Lim і модель цегляного відтінку з легким блиском Bottega Veneta.

Реклама
Alexander Wang
3.1 Phillip Lim
Bottega Veneta
Аплікації і вишивка

Якщо раніше бренди прагнули до яскравих і контрастних поєднань, то цього сезону наймодніші пальта прикрашені монохромною квітковою вишивкою або поетичною аплікацією. Oscar de la Renta показали молочне пальто вільного крою, декороване однотонними кульбабами, Carolina Herrera хаотично розкидали на плечах півонії, а Valentino – абстрактні рослинні візерунки.

Oscar de la Renta
Carolina Herrera
Valentino
Перфорація

Немає кращої пори року за теплу весну, щоб приміряти модні пальта з перфорацією. До того ж і привід є дизайнери цього сезону знову повертають на модну арену вже забутий тренд. Завдяки технології лазерного перфорування пальта вдаються легкими і дихаючими. Найстильніші моделі представлені у Erdem, Alberta Ferretti і Oscar de la Renta.

Alberta Ferretti
Erdem
Oscar de la Renta
Білі

Якщо восени хочеться загорнутися в пальто глибоких землистих, бордових або синіх відтінків, то навесні душа вимагає світлих тонів. Відповідним варіантом стане біле або молочне пальто, яке не зможе швидко набриднути і слугуватиме "вірою і правдою" ще не один сезон. Серед наших фаворитів: модель об'ємного крою Boss, варіант у манері британського тренча Victoria Beckham і пальто, що нагадує подовжену утилітарну сорочку Alexander Wang.

Boss
Victoria Beckham
Alexander Wang
Oversize

Тренд на вільні і розслаблені силуети далі актуальний серед брендів. Такий фасон має стильний, невимушений вигляд і підходить для будь-якого типу фігури. Щоб довго не шукати, пропонуємо придивитися до чорного пальта на запах The Row, бежевого варіанту зі строгими лацканами, нібито знятими з чоловічого піджака, від Gucci, а також асиметричної моделі на один ґудзик Y/Project.

The Row
Gucci
Y/Project
Клітинка

Пальто в картатий принт позачасова класика жіночого гардероба. Щоб купити таку модель цієї весни, перше, на що слід звернути увагу фасон. Серед модних варіантів: приталені пальта Carolina Herrera зі спущеною лінією плеча, однобортне пальто чоловічого крою Michael Kors Collection і класична версія твідового пальта Chanel.

Carolina Herrera
Chanel
Michael Kors Collection
Тропіки

Дизайнери своїми колекціями щосили приваблюють тропічне тепло в помірний кліматичний пояс. Так, візерунки зеленого листя і ліан, яскраві і різнобарвні квіти і рослини, незвичні птахи і стиглі тропічні фрукти цього сезону розмістилися на весняних пальтах. Натхнення від принтів на пальтах Dolce & Gabanna, Dries Van Noten і Versace так і підштовхує податися підкорювати джунглі.

Dolce & Gabanna

Dries Van Noten
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.