До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід шкіряними куртками сезону весна-літо 2021

Час іде, а шкіряні куртки як і раніше найбажаніший верхній одяг у весняному гардеробі. Наймодніші варіанти представлені у вигляді бомберів, які відсилають до уніформи пілотів, класичних байкерських косух і мінімалістичних варіантів у стилі 1990-х. У колекціях брендів також знайшлося місце для шкіряних жакетів, укорочених курток і кольорових моделей. Vogue.ua зібрав найповніший гід шкіряними куртками сезону весна-літо 2021.

Celine
Косухи

Байкерська шкіряна косуха — класична й базова куртка, яка легко впишеться в будь-який гардероб. На неї не шкода витратити пристойний бюджет, адже вона слугуватиме вірою й правдою багато років і по-зрадницькому не вийде з моди через сезон. Щоб точно не помилитися з позачасовою моделлю, вибирайте куртки вільного крою, купуйте косухи на розмір більші, зокрема, придивіться до варіантів у чоловічому відділі, а також віддавайте перевагу класичним забарвленням. Цієї весни модні байкерські куртки можна знайти в колекціях Celine і Chanel.

Реклама
Chanel
Celine
Бомбери

З куртками-косухами цієї весни конкуруватиме шкіряний бомбер. Дизайнери одностайно почали пропонувати всілякі варіанти ретро-курток на змійці з накладними кишенями й гумкою краєм виробу. Шкіряні бомбери класно римуватимуться з денімом і кросівками, з легкими квітчастими сукнями й грубими черевиками, спідницею в стилі препі й трикотажним джемпером — варіантів безліч. Пропонуємо цього сезону придивитися до сріблястої куртки Miu Miu, чорного бомбера Saint Laurent і рудого мінімалістичного варіанта Rag & Bone.

Miu MIu
Saint Laurent
Rag & Bone
Мінімалістичні

Шкіряна куртка прямого крою з мінімальною кількістю декору й непомітною фурнітурою буде серед трендових моделей цієї весни. Hermes пропонують поєднувати цю модель з монохромним чорним ансамблем, а Khaite комбінують лаконічний дизайн куртки з білосніжною сукнею в стилі бохо й лакованими ботильйонами.

Hermes
Khaite
Вкорочені

Попри свою непрактичну довжину, вкорочена шкіряна куртка має низку переваг. Шкіряна мінікуртка створена для того, щоб підкреслити лінію талії й додати кілька сантиметрів ногам. У колекції Chanel весна-літо 2021 можна побачити байкерську косуху з металізованими деталями, а Louis Vuitton представили ​​укорочену модель прямого крою, яку бренд пропонує носити в парі з яскравою сукнею.

Chanel
Louis Vuitton
Кольорові

Кольорова шкіра — один з фаворитів дизайнерів цього сезону. Відтінки червоного, помаранчевого, рожевого, зеленого, блакитного й жовтого з’явилися в колекціях багатьох брендів, серед яких Hermes, Burberry, WILDWOOD і Salvatore Ferragamo. Так чому б не почати знайомство з трендовими яскравими й пастельними відтінками зі шкіряної куртки.

Hermes
WILDWOOD
Burberry
Жакети

Гідною альтернативою шкіряним курткам, на думку дизайнерів, можуть стати модні жакети цієї весни. Tod's продемонстрували коричневий шкіряний блейзер, який легко подружиться з весняними сукнями, Nanushka зробили ставку на пряму модель маскулінного крою, а Celine запропонували злегка приталений жакет на щодень.

Tod's
Celine
Nanushka

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.