До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід дублянками сезону осінь-зима 2019/2020

Нещодавно ми показували, як streetstyle-активістки носять дублянки на вулицях головних столиць моди, а тепер хочемо розповісти про моделі в колекціях брендів сезону осінь-зима 2019/2020. Серед фаворитів дизайнерів: дублянки-авіатори вільного крою, зухвалі укорочені моделі, вивернуті "дублянки-овечки", варіанти у стилі 1970-х років і виконані у техніці печворк. Vogue.ua зібрав наймодніші дублянки сезону.

Altuzarra осінь-зима 2019/2020
Дублянка-авіатор

Дублянка-авіатор – культова модель, історія якої починається ще на зорі XX століття. Тоді куртку вільного крою з обробкою з овчини вважали уніформою пілотів, звідси і її назва. Минуло близько 100 років, а дублянка-авіатор продовжує бути актуальною. Так, Altuzarra в сезоні осінь-зима 2019/2020 показали свою інтерпретацію легендарної куртки – об'ємний шкіряний бомбер, оздоблений хутром, а Alberta Ferretti залишили фірмовий крій куртки, але при цьому вивернули її.

Реклама
Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020
Celine осінь-зима 2019/2020

<b>дубленка-авиатор</b>

У стилі печворк

Якщо набридли прості дублянки прямого крою і хочеться чогось небанального, дизайнери цієї зими пропонують дублянки, що складаються з маленьких відрізків тканини, виконані у техніці печворк. Так, Aсne Studios цього сезону відійшли від традиційних для брендів oversize-авіаторів і продемонстрували вільні дублянки із замші на запах відтінків деревної кори і слонової кістки. А ось Ulla Johnson показали подовжену дублянку з лакованої шкіри з капюшоном – у такій моделі точно не замерзнути взимку.

Aсne Studios осінь-зима 2019/2020
Ulla Johnson осінь-зима 2019/2020

<b>дубленки пэчворк1</b>

Укорочена версія

Для дівчат, що пересуваються містом на автівці, знайдуться цікаві укорочені дублянки. Додати яскравості в сіру погоду пропонують Fendi в колекції бренду можна знайти жовті лаковані мінідублянки з обробкою з овчини, які бренд пропонує комбінувати зі штанами вільного крою і сорочкою. Тим часом прихильницям жіночних мисливських дублянок сподобаються варіанти Louis Vuitton, які можна зібрати на талії за допомогою ременя.

Fendi осінь-зима 2019/2020
Louis Vuitton осінь-зима 2019/2020

<b>мини-дубленки</b>

1970-і

Буржуазний шик і естетика 1970-х захопили модні подіуми цього сезону. І це не жарт. Дизайнери охоче демонструють подовжені дублянки з обробкою з овчини, ворсистого або кучерявого хутра в парі з брючними костюмами, блузками з бантами і повітряними мідісукнями. Так, Наташа Рамсей-Леві комбінує дублянки прямого крою з хутряною обробкою в парі з картатими штанами і затишним светром, а Майкл Корс пропонує одягати вінтажну дублянку з кучерявим хутром у парі зі струмливою сукнею і колготками в дрібну сіточку.

Chloe осінь-зима 2019/2020
Michael Kors Collection осінь-зима 2019/2020

<b>дубленки 1970</b>

Перекручені

Дублянки зшиті за принципом баранчика, тобто хутром назовні, є одним з головних зимових трендів. Так, наприклад, затишні пухнасті моделі в відтінках топленого молока можна знайти в колекції Alberta Ferretti – від дублянок-авіаторів до подовжених моделей прямого крою. А в Longchamp зробили ставку на чорні дублянки з накладними шкіряними кишенями.

Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020

Longchamp осінь-зима 2019/2020

<b>дубленка из овчины</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.