До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси з високою талією + топ-бандо — модна формула на щодень

Хоча джинси зазвичай не вважаються одягом для теплої погоди, є щось, що змушує нас носити їх навіть у літню спеку. Це універсальна річ, яка легко стає основою для створення численних модних образів (і, погодьтеся, це також найпростіший спосіб одягнутися для прогулянки в останню хвилину). Цього сезону з’явилася модна формула, яку полюбили streetstyle-зірки — джинси з високою талією + топ-бандо, який є головним конкурентом класичній білій футболці — принаймні на теплі місяці.

Реклама

Якщо корсет вважається "занадто обтислим" для післяобідньої прогулянки, то саме топ-бандо — ідеальний варіант. Носіть його не тільки зі шовковими спідницями чи широкими штанами, а й складайте модні образи з джинсами з високою посадкою за версією it girls. Почати пропонуємо з підбору джинсів, що є основою, з якої потрібно починати, а не навпаки: це тому, що денім виходить за межі поколінь, естетики та сезонів, тому правильно, що носити його можна і влітку, якщо клімат дозволяє більш поблажливий і універсальний одяг. До практичності додається спостереження: джинси із завищеною талією роблять фігуру стрункішою, створюючи осину талію. Цей ефект у вигляді оптичної ілюзії, яка досягається завдяки обтислому верху, заправленому всередину джинсів, підкреслюючи лінію плечей та стегон.

Ельза Госк добре знає, що носити в спекотний день у Лос-Анджелесі. Модниця склала образ з синіх джинсів і м’якого трикотажного топа без бретельок цегляного кольору, який поєднується з відтінком шкіряного ременя. Теплі відтінки також перегукувались з відтінком босоніжок, а золоті браслети і сережки доповнювали літній образ топмоделі. Іншим разом, коли на вулиці було більш прохолодна погода, Госк зробила ставку на блакитні джинси, кроп-топ та маскулінний жакет у дрібну смужку. В якості взуття модель додала трендові кеди Adidas Samba.

Топи-бандо чудово поєднуються з білим денімом. Подивіться на американську акторку Кару Сантана, яка носить розслаблені широкі джинси з розрізами на колінах в парі з вʼязаним бежевим топом без бретельок. Свій образ зірка доповнила обʼємною сумкою-тоутом і нюдовими босоніжками. Це простий і стильний спосіб виглядати модно протягом дня.

К’яра Ферраньї також вибирає цю практичну і модну літню формулу на щодень. Ми бачили її в джинсах з високою талією та шкіряному топі Cultnaked у солодкому карамельному відтінку із ефектом другої шкіри. Модниця показала свій одяг у ліфті, доповнив його тренчем. Це актуальний багатошаровий образ, який можна носити навіть на роботу або коли температура все ще невизначена.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.