До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуте нейлонове взуття — модний і затишний тренд сезону

Дуте взуття з нейлону — наймодніша і найзатишніша тенденція сезону осінь-зима 2021/2022. Такі пари почали з’являтися в колекціях брендів як відгук на потреби їхніх клієнтів у комфорті, який вийшов на передній план після тривалого періоду перебування вдома. Тож поряд з легкими куртками, м’якими сумками й плюшевими штанами дизайнери стали випускати стьобане утеплене взуття.

По суті, цей тренд став актуальним завдяки Prada. Колекція сезону осінь-зима 2021/2022, що дістала назву "Можливі почуття", викликала в людей багато емоцій: Міучча Прада і Раф Сімонс представили чимало цікавих моделей для поточного сезону, та найнезвичнішою серед них була пара нейлонових дутих сліпонів.

Реклама
Фото: @leoniehanneФото: @leoniehanne

Услід за галасом навколо Crocs і Birkenstock, популярність яких різко зросла після пандемії, дизайнери й бренди почали створювати свої варіанти невимушеного взуття. Сьогодні дуте взуття можна побачити всюди: на сторінках в Instagram, у взуттєвих розділах ритейлерів, на вулицях і в streetstyle-звітах.

<b>дутая обувь 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.