До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір осені за версією Pantone: золотистий портвейн

П'ятим неймовірно красивим відтінком у лінійці головних кольорів осені – після червоного гренадину, балетного пуанта, золотистого лайма та синьої півоніїспеціалісти інституту кольору Pantone призначили колір золотистого портвейну. Як і в випадку з червоним гренадином, свою назву один з головних трендових кольорів сезону отримав на честь алкогольного напою. Ідеальний колір осені зустрічається в багатьох колекціях, різних поєднаннях (оксамит та шифон Anna Sui і в'язані елементи Fendi) та цікаві фактури (мереживо Antonio Marras та щільна шерсть Delpozo).

​Fendi, Delpozo, Antonio Marras

Шляхетний та простий у використанні колір цієї осені можна та потрібно носити монолуками, також він любить всілякі дуети та тріо. "Портвейн" відмінно поєднується з золотистим лаймом та гренадином, яскраво-рудим та стриманим сірим. Так само, як "синя півонія", він любить включення благородних металів та особливо добре гармонує з золотом та сріблом.

Реклама

<b>портвейн</b>

Читайте також:

7 б'юті-засобів у "балетній" гамі

Перша база: 15 бавовняних сорочок на кожен день

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.