До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Буржуазний стиль: блузки з бантами з нових осінніх колекцій

Цього сезону буржуазний стиль кінця 1970-х повертається в моду. Багато дизайнерів оспівали в міру суворі, жіночні і елегантні образи у своїх колекціях, головною родзинкою яких стали ретро-блузки з бантами. Наприклад, Zimmermann, Celine, Dolce & Gabbana, Giambattista Valli і Saint Laurent вшанували стиль Катрін Денев і оточили увагою шовкові, мереживні і напів прозорі блузки з присмаком буржуазного настрою.

Zimmermann осінь-зима 2019/2020

Буржуазний стиль – це не завжди історія про кашемірові накидки, твідові жакети, розслаблені штани-кюлоти і вовняні спідниці довжини міді. Цієї осені дизайнери пропонують у міру провокаційні інтерпретації елегантного образу. Так, Giambattista Valli продемонстрували квіткові блузи з широкими рукавами-буфами і бантом на шиї в парі зі штанами з лакованої шкіри, так надали образу сучасної зухвалості. Тим часом Saint Laurent розбавили класичні чорні штани за допомогою напів прозорої блузи з вигнутою лінією плеча, високим коміром і шовковим бантом. Що стосується Zimmermann, то на модному подіумі з'явилися невагомі мереживні блузи, що відсилають до вікторіанської епохи.

Реклама
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020
Giambattista Valli осінь-зима 2019/2020

Шанувальниці паризького шику епохи хіпі вподобають колекції Dolce & Gabbana і Celinе. Творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче представив елегантні білі блузки з бантом на шиї в парі з вільними штанами в клітинку, а Еді Сліман скомбінував строгі і стримані костюми з шовковими блузами в невеликий гороховий принт, так зробив образи грайливими.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020
Celine осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 модних блузок з бантами, які можна придбати просто зараз.

<b>блузы с бантами</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.