До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі кольори веселки: різнобарвна шкіра в колекціях весна-літо 2020

Поки весняний температурний режим остаточно не встановився до позначки в +20 °C, є час побути модним у шкіряних речах, які в цьому сезоні весна-літо 2020 як і раніше актуальні. Для різноманітності пропонуємо розглянути яскраві шкіряні образи, які врізнобарвлять сірі будні. Дизайнери вибирають життєрадісні й сміливі кольори — від відтінків стиглих ягід до блакитної води мальдівського узбережжя.

Boss

Не потрібно боятися кольорової шкіри, вона чудово пасуватиме до базового гардероба й додасть яскравих акцентів. Можна скомбінувати білу сорочку зі шкіряними сонячно-жовтими штанами за прикладом Lacoste або розбавити трикотажну смугасту сукню вільним жакетом у відтінку блакитної води, як показали Boss у своїй колекції весна-літо 2020. Романтичним натурам припаде до смаку спідниця з воланами Miu Miu в модному літньому відтінку Biscay Green, яка точно поліпшить настрій навіть похмурого дня.

Реклама
Lacoste
Miu Miu

Дизайнери в новому сезоні надали "левову частку" уваги шкіряним речам в яскравих відтінках, які мають небанальний і свіжий вигляд, порівнюючи з темною колірною гамою. Сміливим модницям пропонуємо придивитися до ансамблю Marni у відтінку свіжоскошеної трави або ефектного червоного костюма з тисненням під рептилію Sies Marjan. Тим часом захиститися від весняних дощів можна в шкіряному плащі Bottega Veneta в життєрадісному відтінку сицилійського апельсина, що нагадує про узбережжя Південної Італії. Такий плащ Денієл Лі пропонує вдягати з мюлями, прикрашеними ремінцями з фірмовим плетінням бренду.

Bottega Veneta
Marni
Sies Marjan

Vogue.ua зібрав 15 модних шкіряних речей всіх кольорів веселки.

<b>цветная кожа</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.