До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: сукня з квітчастим принтом — гіт цього літа

Редакція Vogue продовжує масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Флористичні принти — синонім прийдешнього літа. Найкраща окраса сезонного гардероба — шовкова сукня вільного крою, розписана квітами, що ніби зійшли з полотен художників-акварелістів. Довжина міді й бічні розрізи відповідають за комфорт і практичність, а широкий пояс вирізняє лінію талії та підкреслює витонченість силуету. Перламутрові ґудзики привертають увагу до майстерно декорованих манжетів. Яскравий аксесуар відтінку сонячних променів завдяки знімному ременю можна носити як клатч або трансформувати в сумку-crossbody. Доповнять образ класичні туфлі-лодочки й сонцезахисні окуляри краплистої форми з градієнтними лінзами.

Реклама
Шовкова сукня шкіряні туфлі, шкіряна сумка, сонцезахисні окуляри в металевій оправі, усе — Max Mara

Заощадження часу й адаптація до будь-яких змін життєвого ритму — одна з головних переваг онлайнового шопінгу. Докладніше ознайомитися з добіркою Vogue можна на сайті invogue.ua або в крамницях Max Mara, працівники яких оперативно організують виїзне примірювання вподобаних предметів одягу. Зв’язатися з представниками крамниць можна за номером телефону: 0-800-212-100.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Next Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.