До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Байкерський стиль у колекціях осінь-зима 2020/2021

Шкіряні комбінезони, структуровані косухи, виразна лінія плечей, бандани й рукавички — усе це складники умовної уніформи прихильниць вуличних перегонів з недвозначними натяками на байкерський стиль, який знайшов своє втілення в колекціях осінь-зима 2020/2021. Великі пряжки, ланцюги й металева фурнітура дають зелене світло зухвалим стилістичним експериментам цієї осені.

Dior
Louis Vuitton
Valentino
Chanel
Ann Demeulemeester

Головний трюк сезону — поєднання, на перший погляд, непоєднуваних елементів гардероба: так, бренд Louis Vuitton, колекція якого була сповнена відсилань до байкерського стилю, пропонує комбінувати характерні шкіряні жакети із жіночними лодочками на високих підборах, розсипом леліток і мініатюрними сумками, а Dior — вміло поєднувати жіночні аксесуари та взуття з комбінезоном з матової шкіри. Chanel і Mugler радять обігрувати навалистий шкіряний одяг з м’якими тканинами й жіночними силуетами — приталеними трикотажними джемперами або напівпрозорими топами. Зробити акцент на взуття пропонують Valentino, Hermes і Ann Demeulemeester — цієї осені вибираємо челсі, лофери й чоботи на масивній підошві. Ну а безпрограшним варіантом стануть армійські черевики на шнурівці, про які ми писали раніше.

Реклама
Balmain
Hermes
Louis Vuitton
Mugler
Isabel Marant

Знайти натхнення можна в streetstyle-звітах — it-girls давно використовують модні трюки у власних образах. У них мотоциклетні куртки стильно сусідять з акуратними сукнями, максіспідницями, анімалістичним принтом і босоніжками з ремінцями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.