До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 зимових пальт, у які варто інвестувати цього сезону

Сезон пальт у самому розпалі, тож настав час довести до ладу свій верхній гардероб. Надихнутися на правильний вибір допоможуть ефектні образи streetstyle-зірок. Вишукані тренчі, обʼємні пальта й лаковані моделі стали головними улюбленцями модниць, а вічна привабливість класичних чорних пальт зробила їх по-справжньому практичною інвестицією, перевіреною часом.

Шкіра

Реклама

Підтримати тренд за мотивами культової "Матриці" цього сезону допоможуть довгі шкіряні плащі. За коротшим варіантом радимо звернутися до байкерських курток, які знову стали популярними.

<b>The Mannei</b>

Класичне чорне пальто

Ніщо так не говорить про вічність, як вишукане чорне пальто, що добре сидить. Такий верхній одяг поєднується майже із чим завгодно. Шукайте силуети, які повторюють вигини тіла, щоби мати надзвичайно елегантний вигляд.

<b>Raey</b>

Яскраві пальта

Верхній одяг не обов’язково має бути лише нейтральним. Кольорове пальто може слугувати так само довго, як і щось спокійніших відтінків. Робіть ставку на колір, який вам справді подобається.

<b>Alexander McQueen</b>

Лаковані пальта

Цього сезону лаковані пальта можна було побачити в кожному місті під час Тижнів моди. Чорні, червоні й принтовані моделі були одними з найпопулярніших.

<b>Magda Butrym</b>

Пухове пальто

Обʼємний верхній одяг — це ідеальний вибір для модниць, які люблять практичність і комфорт, а також для тих, хто насилу розлучається з теплою ковдрою зимовими ранками.

<b>Max Mara</b>

Культовий тренч

Тренч ніколи не вийде з моди. Поєднуйте його із чим завгодно: від улюблених джинсів до маленької чорної сукні — і елегантний образ готовий.

<b>Burberry</b>

Текст: Alice Cary, Joy Montogomery

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.