До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити пальто довжини міді цього сезону

Модні пальта – синонім осіннього сезону. Вони можуть бути вовняні, шкіряні, кашемірові або твідові, об'ємні або приталені, зі спущеною лінією плеча, розслаблені на запах або строгі прямі моделі. Цієї осені модниці вибирають різні варіанти, роблячи ставку на елегантну та практичну довжину міді. Не надто довгі і вже не короткі пальта – універсальний верхній одяг в осінньому сезоні. Streetstyle-активістки добре знайомі з цим правилом і часто вибирають саме цю довжину для своїх модних образів. З чим носити такі пальта, читайте в нашому матеріалі.

Streetstyle

Двобортні або однобортні пальта в довжині міді – класика на всі часи, яка добре вписується в гардероб. Ви легко можете носити їх як з брючними костюмами та туфлями, шкіряними спідницями з розрізом біля стегна та високими чоботами, грубими черевиками й романтичними сукнями, затишними трикотажними костюмами й теплими черевиками на овчині, так і зі спортивними худі та кросівками, до речі, це один із улюблених стилістичних прийомів Гейлі Бібер. Пропонуємо поглянути на виходи streetstyle-зірок і взяти до уваги, з чим носити пальта довжини міді цього сезону осінь-зима 2022/2023.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.