До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних суконь, які врятують від спеки у великому місті

Літо — саме та пора року, якої ми завжди найбільше чекаємо і з якою найшвидше прощаємося. На жаль, не в усіх виходить провести літо далеко від міських ритмів і насолодитися вповні морським кліматом. Переважна частина людей змушена залишатися в місті й розв’язувати робочі питання у виснажливій спеці. Щоб ефективно й комфортно провести літо у великому місті, пропонуємо наповнити свій гардероб модними сукнями для найспекотніших днів — від лляних варіантів до вільних подовжених сорочок

Altuzarra
Льон

Немає потреби розповідати про переваги льону, адже всі й так давно знають про унікальні властивості цього матеріалу. Якщо ви ще не встигли гідно оцінити цієї повітропроникної тканини, то пропонуємо почати з купівлі лляної сукні, що не нагріватиметься в спекотну погоду й не линятиме під час прання. Крім того, нині багато які бренди навчилися нового способу оброблення льону, завдяки якому сукні не мнуться в процесі носіння. Пропонуємо цього літа вибирати лляні сукні Jacquemus, які завдяки продуманим складноскроєним деталям добре сідають на фігури всіх дівчат — від власниць розміру xs до plus-size. Дівчата, що більшу частину дня проводять на ділових зустрічах, оцінять лляну сукню Fendi, а для образу вихідного дня виберуть сукню з вирізами на талії від українського бренду J'amemme.

Реклама
Jacquemus
Fendi
J'amemme
Біла бавовна

Білий колір і бавовняний матеріал — ідеальна літня формула для спекотної погоди. Завдяки натуральному матеріалу й кольору, що відбиває сонячні промені, у таких сукнях можна комфортно провести весь день, не думаючи про виснажливу температуру. Цього сезону весна-літо 2021 бренди показали образи, що матимуть доречний вигляд як у межах офісного дрес-коду, так і на романтичному побаченні або на вечірці у квітучому саду. За натхненням вирушайте до таких брендів, як Alberta Ferretti, Ports 1961 Carolina Herrera і Cecilie Bahnsen.

Alberta Ferretti
Carolina Herrera
Cecilie Bahnsen

Грецька естетика

Цього літа багато дизайнерів вирішили звернутися за натхненням до грецької міфології, згадуючи образи богинь і німф. Дизайнерам припала до смаку антична культура й вони вирішили відтворити у своїх колекціях переосмислені сукні дівчат того часу. Зокрема, Alberta Ferretti продемонстрували мінісукню з нюдового шовку в парі із сандалями-гладіаторами, Christian Dior показали максівбрання з напівпрозорої тканини, яке Марія Грація К’юрі доповнила пов’язкою на голову й плетеним взуттям, а Ports 1961 зробили ставку на асиметричну білу сукню з драпуванням.

Alberta Ferretti
Christian Dior
Ports 1961
Сорочка-рубашка

Сукня сорочкового крою — позачасова річ у повсякденному літньому гардеробі. Розслаблений силует, свобода рухів і натуральний матеріал, здатний дихати, — ось, що робить ці сукні правильною інвестицією у свій стиль. Цього сезону знайти ідеальну сукню-сорочку досить просто, адже вони представлені в колекціях чи не кожного бренду. У Michael Kors Collection є смугаста модель, що стане улюбленою річчю в спекотну погоду як у місті, так і на відпочинку. Tory Burch показали цього сезону сукні сорочкового крою приємного помаранчевого відтінку, а Etro створили елегантне вбрання, прикрашене модним хустковим принтом.

Michael Kors Collection
Tory Burch
Etro
Тонкі бретельки

Тренд на тонкі бретельки й зав’язки, іменований в Америці як midriff flossing, тепер особливо популярний серед колекцій брендів. Дизайнери прикрашають тонкими, як зубна нитка, зав’язками топи, сорочки, спідниці, штани та, звісно ж, сукні. Наприклад, Вікторія Бекхем показала елегантне розслаблене slip-dress з витонченими бретельками, що переплітаються хрест-навхрест на грудях, Джамбаттіста Валлі доповнив мінісукню в горошковий візерунок ледь помітними зав’язками, а Діон Лі запропонував ультрамодну сукню з вирізом на пресі й тонкими бретельками.

Victoria Beckham
Giambattista Valli
Dion Lee

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.