До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових способів носити білу сорочку в 2021 році

На запитання, що підібрати до білої сорочки, часто можна почути відповідь "спідницю-олівець" або "пару штанів". Але сорочка, яку зазвичай асоціюють з річчю для співбесід і засідань ради директорів, цього літа набула нового невимушеного модного почерку. Можливо, ви вже помічали, як деякі з ваших улюблених дизайнерів або streetstyle-зірок надягали їх поверх зухвалих бікіні або мінісуконь. Схоже, що тепер біла сорочка перейшла з розряду "ідеальної офісної уніформи" в ранг "універсального солдата" на всі випадки життя. Вільна сорочка з довгим рукавом здатна захистити вас в приміщенні від кондиціонера, тоді як на вулиці в ній не буде спекотно завдяки натуральному матеріалу.

Одна з найбажаніших сорочок цього літа — це об'ємна модель The Row, яку полюбили такі модниці, як Кендалл Дженнер, Розі Хантінгтон-Вайтлі та Ельза Госк. Першою дівчиною, яка з'явилася в об'єктивах папараці в цій сорочці, стала Кендалл. Топмодель замість того, щоб застібати кожен ґудзик, залишила сорочку повністю розстебнутою і накинула її поверх класичної футболки. Дженнер — не єдина, хто показує нам, як носити білу сорочку на ґудзиках як верхній одяг теплої пори року. Джессіка Альба, Лорі Харві і Ірина Шейк також продемонстрували нові методи, як носити трендову модель поверх топів, мінісуконь і боді. Якщо ви хочете цього літа додати вашому образу сучасного почерку, погляньте на 5 нових способів. як носити білу сорочку в 2021 році.

Реклама
Образ для красивої прогулянки

Отримайте максимум задоволення від мінісуконь для вечірок, поєднуючи їх з відповідною сорочкою маскулинного крою, за прикладом Ірини Шейк.

Ірина Шейк

<b>образ1</b>

Повсякденний п'ятничний образ

Якщо ви працюєте в офісі з невимушеним дрес-кодом, пропонуємо брати приклад з Джессіки Альби — надягайте штани або джинси з білою базовою футболкою і розстебнутою сорочкою. Беріть в руки шоппер і сміливо додавайте дуті сандалі.

Джессіка Альба

<b>обрaз2</b>

Убрання для вечері на пляжі

Ми знайшли ще один спосіб вписати сорочку в повсякденний гардероб. Ви можете вирушити просто з морського берега на вечерю, надягши розстебнуту сорочку на ґудзиках поверх улюбленого купальника, подібно до того, як Лорі Харві з'явилася в топі без кісточок Naked Wizard.

Лорі Харві

<b>образ3</b>

Невимушений діловий образ

Ви можете повернутися в офіс, будучи бездоганно стильною, в новій, об'ємній сорочці маскулинного крою в парі з вільними брюками-бананами і босоніжками з тонкими перемичками, надихнувшись образом Кендалл Дженнер.

Кендалл Дженнер

<b>образ4</b>

Образ для подорожі

Перш ніж вирушити в подорож, переконайтеся, що ваш образ для літака складено ідеально. Ви можете взяти за приклад вбрання моделі Адут Акетч — штани з розрізами біля кісточок, майка-алкоголічка, об'ємна сорочка і яскраві високі кросівки.

Адут Акетч

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.