До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей, як цікаво носити футболки-поло

Футболки-поло, які прийнято вважати уніформою тенісистів і гравців в гольф, цієї весни можна носити не тільки на тренування, але і в офіс. Дизайнери у новому сезоні постаралися зробити їх максимально різноманітними, а Vogue.ua знає, з чим їх можна цікаво поєднувати.

Поло + спідниця-олівець

Кому, як не французькому бренду Lacoste, знати все про ідеальні поло, на яких і побудоване ДНК марки. У новому сезоні дизайнер Філіпе Олівейра Баптіста пропонує в них не просто займатися спортом, а носити в парі зі спідницею-олівцем і човниками. Підтримати баланс в образі допоможуть фактури – ідеально, якщо спідниця буде зшита з щільного трикотажу, а не шерсті.

Реклама
Lacoste весна-літо 2018
Поло + жилетка

У поло є елементи, які роблять його більш строгим в порівнянні з іншими футболками. Завдяки коміру і гудзикам, поло має відмінний вигляд разом з діловим гардеробом, і жилетами включно. Але не потрібно вибирати класичний крій останнього, а краще наслідувати приклад Фібі Файло і з'єднати разом зі складноскроєним вільним жилетом.

Celine весна-літо 2018
Поло + шовковий топ

Ще одна новинка сезону – укорочені футболки-поло. Включив їх у свою колекцію Серж Руф'є з Carven, але він не залишив оголеними животи моделей, а поєднав їх зі спортивними штанами та одягнув під низ шовковий довгий топ, таким чином, показав свіже рішення на тему вічно актуальної багатошаровості.

Carven весна-літо 2018
Поло + міські шорти

Міучча Прада в весняно-літній колекції Miu Miu також не оминула поло увагою, а поєднала його з міськими шортами з костюмної тканини. Але, при цьому, додала образу еклектичності за допомогою стрічки на голову в стилі 1960-х, яскравих спортивних гольфів та жилетів в велику червоно-чорну клітинку.

Miu Miu весна-літо 2018
Поло + яскраві штани

Нове життя поло знайшло і в весняно-літній колекції Balenciaga. Креативний директор бренду Демна Гвасалія – відомий шанувальник переосмислення знакових речей на новий лад – прикрасив поло безліччю резинок і додав до нього класичні за кроєм, але бунтарські за забарвленням, штани. В останніх він поєднав декілька варіантів принта в клітинку.

Balenciaga весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.