До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2019: 5 головних трендів на червоній доріжці

6 травня відбувся щорічний благодійний вечір Met Gala в Метрополітен-музеї, присвячений відкриттю виставки "Кемп: нотатки про моду". Заявлена ​​тема вечора розповідала про гротескні, епатажні і екстравагантні вбрання, але образи гостей були не менш ефектними, ніж сама виставка. Знаменитості намагалися показати всьому світу образи, що точно запам'ятаються. Так, Джаред Лето продублював відомий образ з показу Gucci осінь-зима 2018 і ніс у руках копію своєї відрубаної голови, Кеті Перрі одягнула сукню-люстру, яка викликала справжній фурор, а Леді Ґаґа вирішила змінити 4 вбрання в гонитві за рейтингами. Vogue.ua виділив 5 головних трендів на червоній доріжці Met Gala 2019.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі
Пір'я

Пір'я екзотичних птахів стало однією з головних тем для натхнення – від вугільно-чорних до блідо-рожевих відтінків. Так, Кендалл Дженнер одягнула силуетну сукню кольору стиглого апельсина Versace, поділ якої був розшитий великим пір'ям. Свій образ модель доповнила перебільшено великим боа, що нагадує крило жар-птиці. Пір'яний тренд підтримали Анна Вінтур, Наомі Кемпбелл, Джіджі Хадід, Кайлі Дженнер і інші дівчата.

Реклама

<b>met gala перья</b>

Фуксія

Колір фуксії зачарував знаменитостей цього року. Леді Ґаґа продемонструвала два образи цього відтінку – силуетну сукню і пишне вбрання з ультрадовгим шлейфом від Brandon Maxwell. Рейчел Броснахен вибрала флористичну сукню Erdem, а Даутцен Крес з'явилася в повітряному образі Alexandre Birman.

<b>met gala фуксия</b>

Рожева пастель

Романтичний і ніжний блідо-рожевий колір вирішили приміряти цього року багато зіркових дівчат: від Гейлі Бібер в Alexander Wang до Люсі Бойнтон у Prada. Навіть чоловіча половина гостей на Met Gala не змогла оминути чуттєвого пастельно-рожевого відтінку. Так, Алекс Родрігес одягнув піджак відтінку весняної троянди, а Баз Лурман – брючний ансамбль з колекції Prada.

<b>met gala розовый</b>

Лелітки

Лелітки і цього разу підсвічували і без того блискучу червону доріжку Met Gala – дрібні і великі, срібні і золоті, білі і чорні, або зовсім хаотично розкидані на театральних образах гостей. Так, Емма Стоун продемонструвала блискучий комбінезон Louis Vuitton, а співачка Kelela одягнула сукню Paco Rabanne, що нагадує обладунки лицарів, Кейт Мосс доповнила срібну сукню принцеси за допомогою довгого кейпа з колекції Marc Jacobs.

<b>met gala пайетка</b>

Небанальний чорний

Найбільш класичний і універсальний колір – чорний ніколи не набридне американським знаменитостям. Він доречний як у повсякденному житті, так і на червоних доріжках Оскара, BAFTA, Grammy та інших важливих заходів. Цього разу зірки знайшли нове застосування кольору на Met Gala: одягнули небанальні і складнопошиті вбрання в чорних тонах. Гості вибирали асиметричні образи, цікаві поєднання фактур і фантазійний декор на сукнях, що відповідало заданій темі вечора.

<b>met gala черный</b>

Дивіться всі образи з червоної доріжки Met Gala 2019:

<b>Met Gala 2019. Red carpet</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.