До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

4 сумки для початку навчального року (і вам не обов’язково бути студентом)

Щоосені бренди переосмислюють актуальні та минулі тенденції, створюючи нові колекції сумок. Нам представляють виключні творіння дизайну, які віддзеркалюють вічну класику й передають моду сучасності. Восени 2024 пануватимуть 4 тенденції сумок, у які захочеться інвестувати. Представляємо кожну з них.

Максіклатч

Instagram @hoskelsa
Instagram @hoskelsa

Реклама

Звично мінімалістичний аксесуар цього сезону перероджується у максіверсію. У розмірі XXL його створили у Bottega Veneta, поєднавши практичність та елегантність в одній речі. Тож восени 2024 нас вабитиме пишність пропорцій та мінімалістичний дизайн, які у форматі клатча пасуватимуть як для дня в місті, так і для вечірнього виходу.

The Attico
The Attico

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Сумка з шипами

Instagram @mvtiangue
Instagram @mvtiangue

Хочете додати у свій стиль гламуру? Сумка з шипами є ідеальною відповіддю. Khaite представив сучасний та сміливий аксесуар зі структурним кроєм та металевими кнопками. Такий елемент надасть рокового настрою усьому образу, поєднуючись і з класичним костюмом, і зі спортивними штанами.

Alaïa
Alaïa

KHAITE
KHAITE

Оверсайз-сумка

Instagram @iliridakrasniqi
Instagram @iliridakrasniqi

Великі сумки продовжують панувати світом аксесуарів. Натхнені успіхом дорожніх сумок, ці моделі з м'якої шкіри поєднують у собі комфорт та стиль. З ними, практичними та просторими, зручно проводити насичені дні в місті, не вдаючись до компромісів зі стилем.

Isabel Marant
Isabel Marant

Aesther Ekme
Aesther Ekme

Полотняно-шкіряна сумка

Instagram @anoukyves
Instagram @anoukyves

Нарешті повертається цей тренд! Тут гармонійно поєднані сільська естетика полотна та витонченість шкіри. Ця сумка є ідеальним вибором для любителів автентичності та позачасового стилю. І знову ж таки, вона ідеально вписується в повсякденний гардероб.

Miu Miu
Miu Miu

Loewe
Loewe

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.