До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 образи для наречених, які не хочуть класичної білої сукні

Весна — пора кохання і весільних церемоній, і найважче завдання в підготовці до важливого торжества — вибір весільної сукні. Незалежно від того, буде це пишне свято з виїзною церемонією чи скромний розпис з найріднішими, модну наречену цікавитиме тільки одне питання: як знайти саме "ту" сукню серед мільйона різних варіантів. Весільні салони переповнені традиційною весільною класикою на зразок пишних суконь, довгих шлейфів і елегантних рибок і, якщо всі ці стандарти не до душі, значить пора порушувати весільні правила.

Danielle Frankel Bridal весна-літо 2020

Селія Роулсон-Голл на своїй весільній церемонії замість милої білої сукні вибрала дует піджака і комбінезона, Менді Мур йшла під вінець у рожевій сукні з тюлю, а Емілі Ратаковскі для церемонії вибрала жовтий костюм відтінку шафрану і доповнила образ чорним капелюхом з вуаллю. Vogue.ua підготував 4 свіжі незвичайні образи від Simone Rocha, Zara, Alexander McQueen і інших брендів, які стануть чудовою альтернативою звичній класиці.

Реклама
Піджак + комбінезон

<b>Alexander McQueen1</b>

Лише природність

<b>Simone Rochaa</b>

Більше кольору

<b>Staud Eunice</b>

Брючна двійка
Емілі Ратаковскі

<b>zaraa</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.