До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 акторів, які надихнулися своїми кіногероями на червоних доріжках

Приємно, коли голлівудські стилісти вшановують екранного персонажа свого клієнта. Зірка індустрії Лоу Роуч віддав данину поваги ролі Зендаї у франшизі "Людина-павук", коли одягнув її в ексклюзивну сукню Valentino, декоровану павутинням. А Тімоті Шаламе зробив посилання на свого персонажа з фільму "Цілком та повністю", додавши тонке намисто авторства Вів’єн Вествуд під час прем’єри стрічки в Лондоні. Була помічена також і жінка-кішка Зої Кравіц, яка прибула на нью-йоркську прем’єру "Бетмена" в нестандартному котячому вбранні Oscar de la Renta. Vogue.ua зібрав 12 образів, які перенесли екранних персонажів на червоні доріжки.

Зендая
Зендая

Реклама

Зендаї завжди вдається віднайти необхідний образ. Стиліст Лоу Роуч підготував чудовий гардероб для її престуру "Людина-павук" і зробив ставку на сукню Valentino, прикрашену (досить доречно) павутиною.

Лупіта Ніонго
Лупіта Ніонго

Люпіта Ніонго відома своєю роллю у горорі Джордана Піла "Ми" 2019 року, і вона натякнула на зброю, вибрану її героїнею, образом Balmain із шипами, в якому прийшла на прем’єру фільму.

Зої Кравіц
Зої Кравіц

Зої Кравіц обрала кілька карколомних образів для своїх появ на світових прем’єрах "Бетмена". Пам'ятним моментом стала інтерпретація маленької чорної сукні Oscar de la Renta, яка має ліф у формі двох котів.

Тімоті Шаламе
Тімоті Шаламе

Придивіться уважніше, і ви помітите чокер Vivienne Westwood у вигляді інкрустованих кісток, який Тімоті Шаламе одягав на червону доріжку Лондонського кінофестивалю BFI – що, звичайно, було оммажем його альтер-его з фільму "Цілком та повністю".

Бейонсе
Бейонсе

Бейонсе сяяла на європейській прем’єрі "Короля Лева" в розкішній металевій драпірованій сукні від дизайнера Нгуєна Конг Трі.

Марго Роббі
Марго Роббі

Персонаж Марго Роббі, Неллі ЛаРой зі стрічки "Вавилон", визначається червоною сукнею, яку носить у фільмі. Акторка вибрала сукню Valentino того ж відтінку для лондонської прем’єри.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі зіграла чарівницю-лиходійку в "Малефісенті", яку продовжувала втілювати під час промокампанії. На світовій прем’єрі фільму в Лос-Анджелесі вона вийшла на червону доріжку в Atelier Versace з брошкою-скорпіоном від Cartier.

Елізабет Дебікі
Елізабет Дебікі

Колишня зірка обкладинок британського Vogue Елізабет Дебікі, яка грає принцесу Діану в п’ятому сезоні серіалу "Корона", прямо згадала один із вечірніх образів своєї героїні. Вона вбралася в кутюрну сукню Dior, подібну силуетом до світло-блакитної сукні, в якій Діана з'явилася на Каннському фестивалі в 1987 році.

Лілі Джеймс
Лілі Джеймс

Лілі Джеймс одягалась як справжня принцеса під час престуру "Попелюшки": обирала пишні сукні, доповнені "кришталевими" прозорими туфлями Jimmy Choo.

Наомі Скотт
Наомі Скотт

Burberry надали Наомі Скотт крижано-блакитну сукню з корсетом, яку вона одягла на лондонську прем’єру "Аладдіна" — не інакше як переосмислений образ принцеси Жасмін із фільму.

Дженна Ортега
Дженна Ортега

Дженна Ортега охоче скористалася можливістю одягнутися, як Венздей Аддамс. Показовий приклад: образ нареченої від Versace, який вона обрала для прем’єри в Лос-Анджелесі.

Зоі Салдана
Зоі Салдана

Зірка фільму "Аватар: Шлях води" Зої Салдана передала візуальні ефекти фільму за допомогою творіння Alexander McQueen з тюлю.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.