До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жакет з бахромою – головна знахідка 2020 року

Естетика Дикого Заходу була актуальною останні кілька сезонів, але справжня популярність ковбойського стилю настане 2020 року. Жакети з довгою, важкою бахромою з нотками рок-шику – головне придбання наступного року. Незалежно від кольору чи матеріалу, ця універсальна річ, ймовірно, з'явиться в гардеробі кожної модниці. У центрі уваги будуть натуральні карамельні відтінки замші, чорні шкіряні вироби і яскраві небанальні моделі у стилі сучасного вестерну.

жакет с бахромой 2020Streetstyle

Streetstyle-активістки вже почали поповнювати модний арсенал жакетами з бахромою для повсякденних образів. Модниці вдягають незвичні картаті жакети в дуеті з денімом, накидають на плечі зі струмливими сукнями довжини міді, беруть їм до пари скульптурні сумки і прямі штани, розбавляють яскравими жакетами зі шкіри та замші з бахромою спокійні відтінки. Vogue UA зібрав 20 модних жакетів у стилі Дикого Заходу і показує, як їх слід носити 2020 року.

Реклама

<b>жакеты с бахромой</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.