До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що буде популярним 2020 року: думка Pinterest

У пошуках ідей, натхнення і відповідей, справжні візуали звертаються по допомогу до Pinterest. Творці цієї мережі стверджують, що саме тут стає відомо, який тренд наступним здобуде світову славу – і йдеться не лише про моду і красу, а й про їжу, подорожі, стиль життя і домашній затишок. Vogue.ua розповідає, що буде популярним 2020 року за версією Pinterest.

Тотальний унісекс

Все – від імен до весільних вбрань і дитячих кімнат – максимально прагнутиме гендерної нейтральності. За останній рік ставлення до гендеру розвинулося в прогресивну сторону, залишивши в недалекому минулому спосіб сприйняття оточення виключно за статевою ознакою. Дітей тепер одягатимуть не за рожево-блакитним стереотипом, мода на гендерно-нейтральні стрижки розвиватиметься ще активніше, а сукні-смокінги стануть найкращим вибором для званих вечорів.

Реклама
Photo: Malorie Lucich (Pinterest)
Розумне споживання в усьому

Найглобальніший тренд цього року став одним з головних у запитах Pinterest. Користувачі шукали, як зробити своїми руками ящики для сортування відходів, як організувати простір для зберігання круп у скляних банках, і як зшити нову весільну сукню зі старої.

Photo: Malorie Lucich (Pinterest)
Буквальне заземлення

Тренд "подорожувати якомога більше" змінює підхід: тепер важливо вивчати світ не гіперактивно, а усвідомлено (з увагою до вуглецевого сліду, звісно ж). До того ж, дім перестає бути просто місцем для сну, а набуває нового звання "місце сили". Домашні кіносеанси, вихідні в найближчому лісі, медитація на веранді і мікросад на підвіконні – нові тренди, які роблять життя в сучасних реаліях кращим.

Photo: Malorie Lucich (Pinterest)
Читання зірок

Астрологічні знання 2019 року набрали таких обертів, що майже кожен орієнтується в актуальному стані планет, віщує фази Місяця або активність Меркурія. Шанувальники Pinterest знайшли креативний підхід до космосу – тематичні вечірки та ігри. Так, найпопулярніший запит пов'язаний з оформленням астрологічної вечірки, а зоряний макіяж з планетами став гармонійним доповненням свята.

Photo: Malorie Lucich (Pinterest)
Назад у 1990-і

1990-ті відбувались з нами майже 30 років тому. Ось тільки здається, ніби живемо ми в 1999-му. Референси, що нагадують про недалеке минуле, трапляються на кожному кроці – від образів на показах високої моди до ретро девайсів. Чого очікувати 2020-го? Переосмислення мультфільмів з 90-х від кірки до кірки, тематичних вечірок, гранжу, блиску для губ і масивних стрілок.

Photo: Malorie Lucich (Pinterest)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.