До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Парижі, частина 1

Місяць моди після Мілана плавно перемістився до Парижа. Насичений тиждень розпочався з показів таких легендарних модних Домів, як Christian Dior, Saint Laurent і Balmain. Згодом гості побачили колекції брендів Giambattista Valli, Elie Saab, Off-White та Coperni. Про останній показ говорив весь Інтернет після того, як оголена Белла Гадід одягла сукню з рідкої бавовни просто на подіумі. Звісно, подібні шоу важко перевершити, проте streetstyle-зірки також ретельно підготувалися до Тижня моди в Парижі й показали свої найефектніші образи.

Streetstyle

Streetstyle-інфлюенсери демонстрували на вулицях французької столиці образи в стилі препі, віддаючи перевагу шкільним спідницям у складку, університетським бомберам, жилетам і модному комбо з лоферів і білих шкарпеток. Можна було спостерігати велике розмаїття скульптурних золотих аксесуарів, усіх типів шкіри – від матової до глянсової, богемних торочок, практичного деніму та напівпрозорих фактур. Vogue.ua зібрав найактуальніші образи гостей на Тижні моди в Парижі.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.