До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити квітчастий принт цього літа

Звісно, жоден весняно-літній сезон не минає без квітчастих принтів. І хоча щоразу згадується знаменита фраза "Квіти? Навесні? Як це оригінально...", що належить Міранді Прістлі у фільмі "Диявол носить Prada", флористичні візерунки не поступаються в популярності жодному іншому принту. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць під час останніх Тижнів моди і зʼясував, як ефектно носити квітчасті візерунки цього літа.

Блуза

Блуза – простий і практичний спосіб додати у власний гардероб квіти. Дизайнери мають широкий асортимент: ледь помітні або великі та немов намальовані аквареллю – вибір за вами. Поєднати такі блузи можна з улюбленими джинсами чи штанами кльош.

Реклама
Спідниця

Спідниці довжини міді й максі в особливій пошані в модниць цього літа. Тож цей елемент гардероба не мав іншого вибору, як теж забарвитися у флористичний принт. Streetstyle-героїні рекомендують комбінувати їх з базовими топами або майками. Така стилізація – влучний вибір на щодень.

Сумка

Окрім речей, варто звернути увагу й на аксесуари, прикрашені квітчастим візерунком. Зокрема, сумки всіх розмірів і форм дизайнери також оздобили флористичними мотивами, а модниці поспішили носити їх з яскравими сукнями, сорочками й тренчами, коли на вулиці стає прохолодніше.

Сукня

Важко уявити літній жіночий гардероб без хоча б однієї квітчастої сукні. Цього сезону основний фокус на моделях, виготовлених у техніці кроше – сучасному прочитанні старомодного бабусиного в’язання. Яскраві кольори й великокаліберні квіти – рецепт ідеальної літньої сукні цього сезону.

Комплект

Різноманітні комплекти й костюми міцно закріпилися серед модних тенденцій поточного сезону. Квіти прикрасили і їх. Рекомендуємо total look, а щоб відтворити багатошаровий образ – додавайте базові речі, як-от лаконічна біла сорочка.

Штани

Яскраві кольори й принти – великий тренд поточного літа. Додати барв до базової палітри гардероба допоможуть штани з грайливими, дещо наївними флористичними візерунками. Річ, що стала культовою завдяки хіпі, знову полонить світ моди, а цього літа штани справедливо вважають найуніверсальнішим предметом на щодень – засвідчують streetstyle-зірки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.