КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: як носити білу майку восени

Білий топ, який був найпопулярнішою покупкою модниць у другому кварталі 2023 року, згідно з даними платформи Lyst, продовжує поповнювати гардероби streetstyle-зірок цієї осені. І хоча майки більше асоціюються з теплим сезоном, їх все ж таки можна носити і восени. Поєднуйте білий топ із джинсами і тренчем у повсякденному стилі або міксуйте його з прозорою спідницю і ошатним жакетом ввечері. Vogue.ua зібрав 5 модних способів носити білий топ цієї осені.

З тренчем і джинсами

Найпростіший спосіб вписати білий топ у осінній гардероб ― це поєднувати його зі зрозумілими й універсальними речами, як-от джинси та бежевий тренч. На додачу можна взути кросівки і взяти з собою містку сумку-бокс.

Реклама.

Чорно-білий образ

Поєднання чорного і білого кольорів ― позасезонна класика, яка ніколи не набридне. Сміливо носіть білу майку з чорними штанами палаццо і довгим чорним пальтом або жакетом маскулінного крою ― ця модна формула врятує в будь-якій ситуації.

З ошатним жакетом

Для вечірнього виходу біла майка також підійде. Це така база, яку можна комбінувати з будь-чим, навіть якщо йдеться про гламурні речі. Один із найулюбленіших способів streetstyle-зірок носити білий топ ― це саме міксувати його з ошатними жакетами та спідницями. Подивіться, як це робить Леоні Ганне.

З лоферами і бермудами

Ще один стильний варіант стилізації ― поєднання білої майки з шортами-бермудами та лоферами на масивній підошві. На плечі ви можете накинути пальто або спортивний бомбер, в залежності від того, який настрій хочете транслювати.

З лакованою спідницею і чоботами

Щоб урівноважити зухвалу естетику лакованої спідниці, додайте до неї білий топ та чорні чоботи-панчохи, як робить французка Лея Сфез. Приз за стильний образ вам гарантований.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.