До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: помаранчевий — хіт сезону

Коли гостро відчувається брак вітамінів і сонячного світла, заповнювати його варто яскравими барвами в гардеробі. Жовтогарячий, один з головних кольорів весняно-літнього сезону, пасуватиме якнайліпше — у ньому зібралися найнасиченіші відтінки: наприклад, морквяний фреш і соковитий сицилійський апельсин. Streetstyle-активістки не соромилися в самовираженні й віддавали перевагу помаранчевому total-look або вміло стилізували його з різними принтами: від горошку, що ніколи не втрачає популярності, до улюбленого стилістичного прийому color blocking.

<b>street orange</b>

Реклама

Неабияк вподобали модниці шкіряні помаранчеві сумки різних величин — цей влучний акцент був популярний на вулицях без винятку всіх світових Тижнів мод. Найчастіше саме він і допомагав it-girls завжди потрапляти в об’єктиви фотокамер.

<b>street orange bags</b>

Якщо хочеться скоріше прикрасити свої карантинні будні, пропонуємо додати в гардероб помаранчевий — яскравий і сонячний, він ніколи не втратить своєї актуальності.

<b>orange products</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.