До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: неонові відтінки у весняному гардеробі

Неон — легкий спосіб додати яскравих барв у весняний гардероб, зарядити його енергією й поліпшити собі настрій.

Жовтий

Яскравий, сміливий і по-справжньому літній жовтий неон впевнено підкорився модницям. Особливо популярними стали жакети різних матеріалів.

Реклама

<b>neon yellow street</b>

Зелений

Трохи ексклюзивніший і різкіший, зелений неон утілив себе на вулицях модних столиць переважно в аксесуарах — взутті й об’ємних сумках. Але особливу увагу привернув до себе атласний oversize піджак, стилізований з принтованими штанами в тон.

<b>neon green street</b>

Жовтогарячий

Головним прийомом стилізації жовтогарячого неону став color blocking — поєднання жовтогарячого й лавандового має водночас зухвалий і легкий вигляд. Також багато модниць адаптували цей яскравий колір по-своєму, давши йому змогу стати акцентним і змістити на себе фокус всього образу.

<b>neon orange street</b>

Фуксія

Головна улюблениця більшості streetsyle-виходів цього сезону отримала карт-бланш, ставши не тільки самостійним трендом, а й одним з важливих складників неонової тенденції, і змогла втілитися в усьому — від скромних аксесуарів до сліпучо яскравих суконь і брючних костюмів.

<b>neon fuchsia street</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.