До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яку шапку придбати цієї зими

З настанням холодів головним елементом образів стають теплі шапки всіх кольорів і фактур — від практичних чорних біні та нейтральних головних уборів у рубчик або косу до яскравих рішень з пухнастого хутра. Якщо в дитинстві так не хотілося носити в’язану шапку, то нині це не тільки затишний елемент образу, а й модний аксесуар, який додає фінального штриха. Цієї зими streetstyle-зірки прибрали на далекі полиці шапки з помпонами, моделі з блискітками й шапки-вушанки та зробили ставку передусім на мінімалістичні варіанти, що легко вписуються в повсякденний дрес-код.

Streetstyle

Шапки-біні, об’ємні хутряні варіанти в стилі Патриції Реджані й затишні балаклави — головні убори цього сезону. Про це свідчать колекції брендів осінь-зима 2021/2022. Тим часом на вулицях модних столиць дедалі частіше можна побачити streetstyle-активісток у в’язаних шапках. Дівчата вибирають бежеві біні таких марок, як Acne Studios і Ganni, яскраво-рожеві моделі Louis Vuiiton, мінімалістичні головні убори Prada з фірмовим трикутником і яскраві хутряні шапки, які нині вплітають у своє вбрання Гейлі Бібер і Белла Хадід. Тим часом топмодель Ірина Шейк обожнює лаконічні шапки українського бренду Ruslan Baginskiy, які вона носить зі шкіряними штанами, анімалістичними пальтами й дублянками-авіаторами. Які шапки вибирають модниці цієї зими, дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.