До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як знаменитості носять черевики Timberland

Цієї зими серед найактуальніших пар взуття були гумові черевики Wellington і практичні duck boots. Однак нині увага модниць прикута до культових черевиків Timberland. Блогерка Перніль Тейсбек, яка у співпраці з Gia Couture Firenze створювала лінію гумових чобіт Gia x Pernille, відклала свої улюблені чоботи й зробила ставку на користь класичних надміцних черевиків з нубуку Timberland. Днями streetstyle-зірка опублікувала знімок в Instagram-акаунті разом зі своїм чоловіком Філіпом Лотком, де вони позують у рудих черевиках на шнурівці. Скандинавська модниця доповнила образ сірими джогерами й маскулінним чорним жакетом, а її чоловік вибрав спортивні штани й бомбер.

Повсякденні черевики, які були випущені в 1973 році як міцне взуття для будівельників Нової Англії, мають попит серед багатьох знаменитостей. Зірки гіп-гоп-культури — від Каньє Веста до The Notorious B.I.G. неодноразово з’являлися в черевиках Timberland. Дженніфер Лопес і Ріанна — віддані шанувальниці міцних черевиків на шнурівці, які раніше можна було побачити тільки на будмайданчиках. Список знаменитостей на цьому не закінчується: руді черевики з нубуку також люблять Дакота Джонсон, Кара Делевінь, Меланія Трамп і стилістка Кім Кардаш’ян, Венеда Картер. Остання, до слова, нещодавно зізналася, що черевики Timberland — це її улюблене взуття. "У мене так багато пар класичних Timberland, але я завжди намагаюся знайти рідкісні забарвлення початку нульових", — каже Картер. Vogue.ua зібрав образи знаменитостей у черевиках Timberland.

Реклама

<b>знаменитости Timberland</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.