До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити корсет цього літа

Разом з поверненням на подіуми несправедливо забутого аксесуара — вуалі, дизайнери відродили й корсети — незамінний упродовж чотирьох століть дамський атрибут. Якщо раніше дівчата носили корсети здебільшого для створення ідеально вузької талії, відповідно до стандартів краси того часу, то нині їх майже не носять як спідній одяг. На подіумах дедалі частіше миготять варіації на тему корсетів шляхетних дівчат, одягнених на голе тіло, як у колекціях Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood, Olivier Theyskens і Dolce & Gabbana, або поверх топів, як в Acne Studios або Сharlotte Knowles.

<b>корсеты шоу</b>
Корсеты в коллекциях сезона весна-лето 2020

Реклама

Під час минулих Тижнів моди instagram-інфлюенсерки, моделі, стилісти й гості модних столиць з приємністю використовували цей елемент гардероба для створення нетривіальних образів. У хід ішли різні його варіанти, як-от корсет-топ, і прийоми стилізації: наприклад, гра на контрастах, коли корсет м’якого молочного відтінку вдягнений на модну цього сезону шкіряну сорочку із чоловічого плеча.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.