До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: гості Тижня моди в Токіо

Тиждень моди в Токіо не схожий на всі інші. Тут немає місця для ідеально скроєних брючних костюмів, лаконічних пальт і елегантних суконь – всім верховодить творчий хаос. Образи токійців нагадують справжні арт-об'єкти, де переважають неправильні лінії, хитромудрий крій, поєднання протилежних фактур, кольорів і стилів, а також велика кількість гіперболізованих прикрас і ефектного взуття.

Streetstyle

У токійських модників немає меж: вони з легкістю поєднують елементи гранджу, спорт-шику і постапокаліптичні деталі, до всього цього додають нотки національної естетики. На вулицях японської столиці панують багатошарові і складні образи: функціональні куртки з накладними кишенями сусідять з повітряними блузами і спідницями довжини міді, небанальні тренчі дружать з робочою уніформою, а неонові кольори, незвичайні принти і взуття на високій підошві простягаються червоною ниткою практично через всі образи модників. Vogue.ua заглянув в об'єктиви стритстайл-фотографів і зібрав найцікавіші образи на Тижні моди в Токіо.

Реклама

<b>стрит Токио</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.