До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 9 головних кольорів цієї осені

Новий сезон приніс і нові модні кольори прийдешньої осені – яскраві й захопливі, від насиченого помаранчевого й пікантного лаймового до класичних коричневих і сірих. Яскраві кольори – не найлегші для стилізації, але з простими модним формулами, що пропонують зірки вуличної моди, це може бути справді легко. Vogue.ua зібрав дев’ять найкращих модних кольорів цієї осені, які варто носити вже зараз.

Яскравий блакитний

Цей блакитний відтінок був у тренді на подіумі вже деякий час і нарешті вийшов на вулиці. Поєднуйте просту майку з яскравими штанами від Petar Petrov і витонченими туфлями на підборах Bottega Veneta кольору аквамарин. Завершити монохромний образ допоможе мінісумка Staud.

Реклама

<b>trendy colors blue</b>

Помаранчевий

Зробіть вибір на користь насиченого помаранчевого відтінку з топом з вирізами мандаринового відтінку від Nanushka та джинсами Sandro, які нагадуватимуть про літні заходи впродовж усього сезону. Яскраві кольори також забарвили й аксесуари, як-от сумку від Loewe та культові помаранчеві мюлі Amina Muaddi.

<b>trendy colors orange</b>

Лаймовий

Пікантний колір, який Pantone визначив як Lime Punch, з’явився на вулицях Копенгагена цього сезону у вигляді суконь, що повторюють вигини тіла, блейзерів і навіть черевиків. Спробуйте монохромний лаймовий у повному ансамблі від Jacquemus, Helmut Lang, Balenciaga та Marc Jacobs.

<b>trendy colors lime</b>

Рожевий

Тенденція barbicore захопила світ моди, частково завдяки майбутньому фільму про Барбі, а також завдяки Valentino та їхній осінньо-зимовій колекції 2022/2023. Головними героями образу варто зробити рожеві шкіряні штани, а вкорочена футболка від The Row, кросівки Gucci й рожева сумка Jacquemus ефектно його завершать.

<b>trendy colors pink</b>

Бежевий

Нейтральні ансамблі найкраще пасують для тих, хто вважає за краще уникати яскравих відтінків, описаних раніше. Кольори, схожі на ванільне лате, можливо, стриманіші, та все ж легко допоможуть здобути "вау-ефект". Бежевий лляний костюм Frankie Shop римуйте з трикотажним бра від Khaite та сумкою-відром Bottega Veneta.

<b>trendy colors neutral</b>

Коричневий

Коричневий — це класичний колір, коли йдеться про найкращі осінні відтінки. Підкреслити його вишуканість можна за допомогою штанів кльош з принтом "гусяча лапка" від Stella McCartney. Крім того, шовковий топ Totême вже став фаворитом у списку осінніх покупок усіх streetstyle-зірок.

<b>trendy colors brown</b>

Гірчичний

Ніжні жовті кольори імітують мінливі відтінки осіннього листя. Жовта сукня з флористичним принтом приверне увагу, а для прохолодних днів якнайкраще підійде мохеровий светр від Isabel Marant. Ковбойські чоботи — ще один незаперечний улюблений тренд осені, тож зверніть увагу на пару від данського бренду Ganni.

<b>trendy color yellow</b>

Темно-сірий

Ще одна перемога для прихильників мінімалізму — темно-сірий колір знову в переліку головних тенденцій цієї осені. Звісно, головну ставку варто зробити на жилет, який можна поєднувати зі штанами в тон.

<b>trendy colors grey</b>

Молочний

Білий залиште літу, а для осені якнайкраще пасуватиме молочний відтінок. Особливо ефектний вигляд він матиме на трикотажних комплектах, як у Ксенії Адонтс. Зробити образ комфортнішим можна за допомогою черевиків з квадратними носками й обʼємною підошвою.

<b>trendy colors off-white</b>

Текст: Laura Jackson

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.