До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: ключові головні убори сезону

Складно уявити жіночий гардероб без головних уборів, які так гармонійно доповнюють образ і надають йому потрібного настрою. Vogue.ua зібрав найкращі виходи модниць під час світових Тижнів моди.

Берети

Заледве не головний символ паризького шику й витонченості пройшов довгий шлях від елемента військової уніформи до найромантичнішого аксесуара й міцно закріпився в жіночих образах. Один з найулюбленіших головних уборів багатьох модниць знову на піку популярності — дизайнери дали йому нове життя, наповнивши ряд барвами, оздобленням і матеріалами.

Реклама

<b>береты стрит</b>
модные береты с чем носить

Кепі

Кашкет, картуз, бретонська кепка, newsboys — у цього головного убору багато назв. Незмінним залишається одне: він і досі має шалену популярність серед прихильниць модних хронік. Шкіряні, фетрові й навіть "пухнасті" хутряні — кепі легко адаптувалися до сучасних модних реалій.

<b>кепи стрит</b>

Панами

Панами, що ввійшли в моду в минулі сезони, упевнено тримають планку. Дизайнери вже встигли засвідчити, що вважати панами прерогативою винятково пляжної моди — неправильно. Така bucket hat має бути в кожного модника, що поважає себе, адже вона максимально легко впишеться в майже будь-який образ.

<b>панамы стрит</b>

Хустки

Символ жіночності 60-х років знову набув статусу модного аксесуара — не тільки як прикраса на шию чи ручку сумки, а й для волосся. Streetstyle-активістки впевнено вибирають яскраві шовкові хустки, які вміло доповнюють їхні образи.

<b>платки стрит</b>

Шляпи

Але найпопулярнішим й абсолютним чемпіоном серед гостей Тижнів моди став фетровий капелюх у всіляких проявах: крислаті, з низькими крисами або "федори". Такі капелюхи — не просто частина образу, а й потужний акцент.

<b>шляпы стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.