До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: гід наймоднішими речами нового сезону

З усіх сезонів осінь, мабуть, потребує найпродуманішої стратегії. Осінній одяг передусім слугує бар’єром проти вітряної погоди: це той випадок, коли багатошаровість — не просто модний вибір, а питання практичності й функційності. Затишний светр або зручна асиметрична сукня — поза всяким сумнівом, ці осінні предмети містяться в перших рядках переліку наймодніших речей нового осіннього сезону поруч із водолазками, тренчами, класичним денімом тощо.

Водолазка

Водолазки — основа гардероба кожної осені. Згодяться як прості базові моделі, так і варіанти, доповнені графічними принтами.

Реклама

Максісукні

Довга осіння сукня допоможе завжди бути готовою до будь-яких запрошень, чи то зустріч із друзями, чи робоча зустріч. Радимо придивитися до моделей, виготовлених з м’яких плюшевих тканин, а також яскравих відтінків і прикрашених блискучим камінням.

Трикотажні штани

Доповніть свій осінній гардероб в’язаними штанами, які, без сумніву, стали нам рідними за період задовгої ізоляції. Вони будуть не менш доречні й для вуличних образів — без загрози стилю.

Взуття на грубій підошві

Низькі температури потребують продуманого вибору взуття. У новому сезоні радимо зробити ставку на армійські черевики й чоботи з квадратним носком і грубою підошвою.

Джинсова сукня

Разом з улюбленим джинсами, пропонуємо поповнити осінній гардероб структурованою сукнею або розкльошеною спідницею з деніму.

Светр

Восени не буває занадто багато светрів: від кардиганів з помітними ґудзиками до светрів з об’ємним коміром. Придивіться до моделей з класичними принтами або перевірених однотонних виробів.

Тренч

Класичний тренч ніколи не вийде з моди. Додайте до свого осіннього гардероба один з актуальними деталями, наприклад, — великими вилогами або гламурним поясом, щоб освіжити непідвладний часу верхній одяг.

Текст: Alexis Bennett

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.