До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 модних тенденцій цієї осені від знаменитостей

Хочете дізнатися, в які модні осінні тенденції варто інвестувати просто зараз? Для цього пропонуємо подивитися на образи знаменитостей. Цього сезону streetstyle-зірки вибирають як базові елементи гардеробу, так і предмети, які порушують сезонну класику. Сексуальні костюми, байкерські куртки та структуровані максіспідниці — усе це знайомі осінні речі, проте завдяки оновленому силуету вони мають більш актуальний вигляд. Обов'язкові аксесуари, як-то "сумка листоноші" або зручні кросівки, також ґрунтуються на правилі практичності, що є освіжаючою протилежністю крихітним мікросумкам та захмарним платформам, які були у тренді цього літа. Зрештою, комфорт і затишок ідуть у новому сезоні пліч-о-пліч. Ми зібрали 6 головних осінніх трендів, які вибирають знаменитості.

Ельза Госк
Бомбери

Шкіряна куртка завжди буде основним елементом осіннього стилю, проте бомбери вільнішого крою з широкими плечима і мішкуватим силуетом цього сезону є чудовою альтернативою. Ріанна надягає чорний бомбер на блискавці розміру XXL поверх довгої чорної сукні для вечірнього виходу, а Кендалл Дженнер і Джулія Фокс поєднують свої вільні куртки з брюками, що обтягують.

Реклама
Ріанна, Джулія Фокс, Кендалл Дженнер
Сумки кроссбоді-месенджери

Знаменитості пропонують попрощатися з маленькими сумками та вибирати цієї осені величезні кроссбоді-месенджери, які ще називають "сумками листоноші". Значною перевагою таких аксесуарів є їхня практичність, адже в них можна вмістити все необхідне. Дженніфер Лопес поєднує свій месенджер Gucci з білою сорочкою на ґудзиках та велосипедками, а Джуліанна Мур – з блейзером та джинсами. Тим часом Белла Гадід вибрала вінтажну сумку Chanel та доповнила її спортивними штанами.

Дженніфер Лопес, Джуліана Мур, Белла Гадід
Брючні костюми

Ідеально пошитий костюм є обов'язковим елементом стилю в офісі, проте знаменитості роблять ставку цього сезону на костюми-двійки у поєднанні з бралетами – такі образи мають сексуальний вигляд і краще підійдуть для вечірніх виходів. Зендая демонструє цього сезону спідничний костюм з монограмою Valentino у парі з прозорим комбінезоном. Тесса Томпсон та Олександра Даддаріо вибирають більш елегантне прочитання – чорні костюми-двійки з топами, що відкривають живіт.

Олександра Даддаріо, Зендая, Тесса Томпсон
Структуровані максіспідниці

Пишна максіспідниця – модний елемент літнього образу, проте восени зірки надягають довгі силуети, які більш структуровані. Джіджі Гадід поєднала свою вінтажну джинсову максіспідницю Roberto Cavalli з укороченою водолазкою та шкіряним блейзером. Такий самий стиль вибрала Ельза Госк, яка зробила ставку на спідницю у молочному відтінку. Тим часом, Емілі Ратаковскі радить вибирати шкіряну максіспідницю Tod's у парі з класичною білою сорочкою.

Ельза Госк, Емілі, Кенда Ратаковскі, Джіджі Гадід
Масивні зручні кросівки

Коли ви думаєте про осінній сезон, напевно, перше взуття, яке спадає на думку, це чоботи, але модниці тим часом радять вибирати зручні кросівки. Мері-Кейт Олсен демонструє на вулицях Нью-Йорка об'ємне пальто, спортивні штани та кросівки New Balance. Гейлі Бібер вибирає світшот з круглим вирізом, велосипедки та білі кросівки Raf Simons у парі з білими шкарпетками. Нарешті, Дуа Ліпа поєднує футболку з дитячим принтом з мішкуватими джинсами та масивними чорними кросівками, що додає образу солідності.

Мері-Кейт Олсен, Гейлі Бібер, Дуа Ліпа
Облягаючі сукні-водолазки

Трикотаж і осінній сезон поєднуються один з одним, як гарбузові спеції та латте, але цього сезону знаменитості пропонують новий підхід до стилізації трикотажу — носіть облягаючі сукні з високим горлом замість водолазок. Джоді Тернер-Сміт довела, що трикотаж може бути гідним червоної килимової доріжки, з'явившись у сукні з високим вирізом Christopher Kane, як і Кайя Гербер у облягаючій сукні Alaia. Жанель Моне також поєднувала червону сукню з високим коміром у парі з об'ємним блейзером, що надавало образу формального вигляду.

Джоді Тернер-Сміт, Кайя Гербер і Жанель Моне

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.