До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити фланелеву сорочку в клітинку цієї зими

Естетика лісоруба захопила в цьому сезоні модний гардероб it-girls. Услід за мисливськими дублянками, в центрі уваги опинилася фланелева сорочка, яку можна носити як удома, так і на вулиці. Зручна і тепла фланелева сорочка спочатку призначалася для активного відпочинку на природі, проте зараз вона стала окрасою багатьох колекцій брендів і улюбленою річчю streetstyle-зірок, серед яких Джіджі Хадід, Перніль Тейсбек і Вероніка Ферраро.

Streetstyle

У цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 вовняна фланелева сорочка в клітинку обов'язково має бути вільного крою і мати такий вигляд, ніби ви її запозичили з чоловічого гардероба. Вона може бути довга, нагадуючи пальто, або коротка — до середини стегна. Її можна носити зі спортивним костюмом, класичним денімом, шкіряними штаньми або чобітьми на масивній підошві. Детальніше про те, як правильно поєднувати фланелеву сорочку в клітинку цієї зими, читайте в нашому матеріалі.

Реклама
Streetstyle
З чобітьми на масивній підошві

Шкіряні чоботи на гумовій тракторній підошві Gia Coture х Pernille Teisbaek спричинили справжній фурор у цьому сезоні, очоливши список маст-хев закупів. За ними полювали всі головні streetstyle-активістки Тижнів моди, щоб зробити популярний кадр. Проте ці чоботи не тільки інстаграмний тренд, але і практичне та зручне взуття. Особливо стильний вигляд вони мають у парі з об'ємною вовняною фланелевою сорочкою.

З денімом

У 1990-х роках фланелеві сорочки були улюбленим предметом гардероба рок-зірок і знаковим елементом стилю гранж. Тоді знаменитості поєднували їх з денімом і грубими черевиками. Через 30 років ця комбінація, як і раніше, актуальна, тільки тепер рваний денім модниці замінюють на прямі і широкі джинси. Кілька прикладів, куди носити фланелеву сорочку з денімом, показують модні дівчата: на прогулянку з собакою, по ранкову каву або на неформальну зустріч.

Зі спортивним костюмом

В умовах карантину і можливого невдовзі локдауну найкращими друзями всіх модниць стануть спортивні костюми, які дівчата пропонують доповнювати фланелевими сорочками. З огляду на те, що швидше за все новорічні свята доведеться зустрічати вдома, пропонуємо запастися не тільки мандаринами і олів'є, а й кількома парами джогерів, фланелевими сорочками, модними худі і базовими футболками.

Зі шкіряними штаньми

Для дівчат, які обирають не базовий денім, а утилітарний тренд на шкіряні вироби, цієї зими є одне модне рішення — поєднання прямих брюк і фланелевої сорочки. Ця комбінація має свіжий і небанальний вигляд. Обіграти такий образ можна за допомогою взуття та сумки. Наприклад, на ділову зустріч краще взути ботильйони з квадратним носком і взяти сумку-тоут, а для міської прогулянки з подругою вибрати кеди і спортивну сумку-бананку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.