До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Острів волі: як одягаються на музичному фестивалі Sziget

З 8 до 15 серпня в Будапешті тривав один з найбільших музичних фестивалів в Європі – Sziget. За ці дні його відвідали понад 560 000 відвідувачів, у тому числі чимало українців. Девіз фестивалю – це воля у всіх її проявах, в образах теж. Sziget чимось схожий на каліфорнійську Коачеллу – тут цінують індивідуальність і з усією пристрастю занурюються в фестивальну атмосферу. Кольорове волосся, усипане блискітками тіло і складні аплікації на обличчі з каменів – цим складно здивувати на "Сіґеті".

Фестивальна мода, в якій етніка змішується з богемними нотами і практичністю, розквітає на острові щосили. Цього року на Sziget особливо популярними були лелітки, прозорі сукні і купальники замість топів. Як і раніше,фестиваль не минув без джинсових мікрошортів і суконь з наївним квітковим малюнком. А головний аксесуар – поясна сумка, з якою зручно танцювати в багатотисячному натовпі і під Дуа Ліпу, і під Кендрика Ламара.

Реклама

<b>SZIGET_STREET_2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.