До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпростіші стилістичні формули, які обожнюють знаменитості

Сукні з прозорих матеріалів, дизайни принцес та неймовірні вінтажні вироби є центральною частиною гардеробу зіркових модниць, проте там також є і цілком звичайний одяг, який саме через це зазвичай не привертає так багато уваги. Але всупереч тому, що такі образи спочатку здаються "нудними", саме вони є синонімом комфорту та практичності. Vogue.ua зібрав нещодавні виходи модних дівчат і зʼясував, які стилістичні формули обожнюють зірки вуличної моди.

Кендалл Дженнер

Здається, що буйна та ультрасексуальна естетика 2000-х, яка останнім часом панує всюди, усе ж потроху сходить з радарів вуличної моди. Улюблений денім та практичний трикотаж забирають на себе всю увагу. Прості та комфортні поєднання, як-от джинси прямого крою та джемпер з подовженими рукавами, – нова формула успіху: доводить Кендалл Дженнер.

Реклама
Гейлі Бібер та Джастін Бібер
Кайя Гербер

Модель Кайя Гербер також є завсідницею цього виду повсякденних образів. У її гардеробі особливо виділяються джинси, трохи вільні на талії (крою, який підкреслює ідею неформального стилю), короткі топи базових кольорів, шкіряна куртка та однотонні сорочки. Такий своєрідний ансамбль також зазвичай демонструє і Гейлі Бібер, прихильниця джинсів із розслабленою талією, які в холодні місяці вона поєднує зі своєю великою колекцією стьобаних пуховиків.

Кайлі Дженнер
Джиджі Гадід

Навіть Кайлі Дженнер, беззаперечна королева яскравої моди зі стилем, діаметрально протилежним стилю її сестри Кендалл, піддалася комфорту під час прохолоди. Нещодавно ми бачили її в Нью-Йорку у розслаблених джинсах, базовому чорному пальті та жакеті того ж кольору. Своє вбрання зірка завершила лоферами на спортивній підошві. Цей тип взуття застосувала і Джиджі Гадід: воно супроводжувало її широкі джинси з білим верхом і класичним кардиганом верблюжого кольору. Мішкуваті джинси стали зірками гардеробів Дуа Ліпи та Белли Гадід, які римували їх зі шкіряним жакетом або універсальним бомбером.

Белла Гадід
Дуа Ліпа

Але не тільки джинси створюють практичний щоденний образ. Інший одяг, який міг би потрапити в цю категорію, – це класичні чорні штани, які Емілі Ратаковскі носила з не менш базовою сорочкою блакитно-сірого кольору, або зелені штани-карго, як у Кайї Гербер. Наслідуючи мінімалістичний шлях зірок 1990-х, які виходили у подібних образах на червону доріжку, слід уважніше придивитися до цих речей, що можуть допомогти скласти ідеальний базовий гардероб поточного сезону.

Емілі Ратаковські
Кайя Гербер

Звісно, якщо є щось спільне, що підносить усі ці вбрання у категорію менш базових, то це аксесуари. Адже ретельно підібраний аксесуар завжди є ключем до зміни будь-якого образу. Це може бути трендове взуття, як-от кросівки Adidas Samba або лофери на спортивній підошві, сонцезахисні окуляри, як-от моделі Balenciaga, які носили Кайлі Дженнер або Белла Гадід, або, звичайно, розкішна сумка. Зелена Celine Ava, яку зазвичай носить Кайя Гербер, трикутна Prada Symbole, як у Кендалл Дженнер, KNWLS зі змійовим принтом Дуа Ліпи або Jodie від Bottega Veneta, як у Гейлі Бібер, надають щоденному вбранню нового характеру.

Текст: Ana Gandara

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.