До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять дублянки цієї зими

Ми вже розповідали, що дублянки — один з головних трендів цієї зими, а це означає, що всі streetstyle-зірки вже встигли придбати собі кілька знакових моделей і продемонструвати, як і з чим їх носити. Аналізуючи образи модниць, можна зазначити, що цього сезону в тренді як класичні авіатори, так і вінтажні подовжені моделі в дусі 1970-х, варіанти в стилі печворк та дублянки-чебурашки. Vogue.ua зібрав найстильніші образи streetstyle-активісток і показав, яку дублянку можна сміливо купувати цієї зими.

Настав час утеплитися по-справжньому, адже на вихідних очікується неабияке похолодання. У цьому разі довга коричнева дублянка з коміром з молочної овчини The Mannei, як у вагітної Ельзи Госк, або модниці Матильди Джерф буде доречною як ніколи. Якщо думаєте, що гарна дублянка коштує цілий статок, поспішимо розвіяти цей міф. Нині бренди середнього сегмента й мас-маркет теж пропонують гідні варіанти. Наприклад, модна блогерка Соня Лісон на своїй сторінці в Instagram демонструє молочну дублянку Uterque у поєднанні з трикотажним костюмом Christian Dior, а fashion-інфлюенсерка Вероніка Фераррі й стилістка Дебора Роса показують, із чим носити дублянку-авіатор Sandro. Якщо Вероніка комбінує її з картатими широкими штанами й бейсболкою, то Дебора вдягає до неї прямі джинси й утеплені лофери. Це далеко не всі приклади образів з модними дублянками. Більше варіантів дивіться в нашій галереї та надихайтеся.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.