До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять чоботи Moon Boot цієї зими

Чоботи Moon Boot названі вдало. Це взуття, розроблене італійцем Джанкарло Занатта, підкорило світ моди завдяки своєму ультравпізнаваному дизайну – як у астронавтів, що висадилися на Місяці. У 1969 році підприємець та менеджер компанії Tecnica вперше представив їх широкій публіці. Чоботи одразу сподобалися модницям, і протягом наступних десятиліть їх можна було побачити всюди. В 1970-х і 1980-х роках було продано понад 25 мільйонів пар, а в 2000-му Moon Boot назвали взуттям, що ознаменувало XX століття.

Реклама

Після тривалої перерви торік Moon Boot знову повернулися на модні радари, доводячи свою актуальність. А вже у 2023 році їх носять практично всі streetstyle-зірки – від Дуа Ліпи до Перніль Тейсбек. Це водночас зручне та практичне взуття має свої унікальні особливості. Черевики є універсальними для правої та лівої ноги. А одна пара підходить на кілька розмірів – отже, помилитися просто неможливо.

Після колаборації з Chloé бренд пропонує нову ультрабажану капсульну колекцію з Alanui. Ми зібрали найкрасивіші чоботи Moon Boot, щоб ви могли без зайвих слів потішити себе однією з цих незамінних пар.

<b>Moon Boot x Alanui</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.