До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Хлої Гаруш

Стилістка, fashion-блогерка й дизайнерка Хлоя Гаруш знає, як скласти модний весняний гардероб. Як справжня француженка, у своєму повсякденному стилі Хлоя вибирає поєднання простих, але елегантних речей. Модниця обожнює розслаблені костюми, сорочки маскулінного крою, твідові жакети, базові футболки й усе, що пов’язане з денімом — від блакитних джинсів до сандалій на липучках. Основу гардероба Гаруш складають позачасові нейтральні відтінки: бежевий, молочний, сірий і чорний кольори, проте цієї весни вона віддала перевагу й трендовим кольорам. В арсеналі модниці з’явилися речі відтінку літньої трави і яскраво-рожевого кольору.

Streestyle-зірка вміє правильно обіграти свій високий зріст і тендітну статуру, віддаючи перевагу поєднанню об’ємних форм і приталених силуетів. Хлою часто можна помітити в модних легінсах зі штрипками, елегантних туфлях, жакетах чоловічого крою або вільних сорочках. Гаруш майстерно використовує денім у своїх образах. Вона легко може вдягнутися в total-образ з джинсової тканини, комбінуючи водночас вироби з колекцій різних брендів, поєднати кольоровий денім з трикотажем або додати до пари вільних блакитних джинсів сорочку в стилі вестерн і модні шкіряні клоги, на які нині полюють головні streetstyle- активістки в усьому світі. Попри свою любов до мінімалізму й французької естетики, Хлоя є прихильницею сучасного стилю biz-leisure й показує на власному прикладі, як спортивні шорти можна поєднувати з діловим жакетом або туфлями. Більше весняних образів модниці Хлої Гаруш дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.