До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять екокеди Veja

У сезоні весна-літо 2021 в центрі уваги опинилися екокеди французького бренду Veja. Марка дбає про довкілля, тому їхнє взуття не тільки має актуальний дизайн, а й повністю відповідає стандартам sustainable-fashion. Veja виготовляють кеди з перероблених пластикових пляшок і натуральних матеріалів, які бренд купує на органічних фермах. Відмітною ознакою кедів є мінімалістичний дизайн і логотип як літера V різних кольорів на кожній стороні взуття.

Нині ці кеди носять усі зірки й головні streetstyle-активістки в усьому світі. Днями перша леді Олена Зеленська відвідала Версальський палац, вибравши для свого образу тренч одеського бренду Olenich і білі кеди з чорним логотипом Veja. Серед прихильниць марки — Емілі Ратаковскі, Емма Вотсон, Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Остання носила кеди під час туру Австралією й Океанією у 2018 році, коли це ще не стало мейнстримом.

Реклама

Поєднуючи комфорт і актуальні тренди, Veja швидко стали головним взуттям у гардеробі модниць разом з іншими класичними кросівками, як Converse і Vans. Завдяки лаконічному й універсальному дизайну вони пасують до будь-якого ансамблю — від квітчастих суконь до джинсів прямого крою. Наприклад, модна блогерка Лея Сфез носить світлі кеди Veja до монохромного брючного образу, Емілі Ліндмарк поєднує їх з денімом, а Марія Вальдес комбінує кеди з пальтом у тонку смужку. Якщо цього не досить, щоб захотіти й собі пару трендового та екологічною взуття, подивіться більше образів модниць у кедах Veja в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.