До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина з Данії: скандинавська зірка стрітстайла Перніль Тейсбек

Скандинавська красуня Перніль Тейсбек підкорила streetstyle-фотографів, а у її Instagram-сторінки – півмільйона підписників. Секрет такого успіху простий: головне – в будь-якому одязі почуватись комфортно.

Сорочка з віскози і мережива, шерстяний жакет, шерстяні штани, все – Céline; шкіряні човники, Balenciaga; сережки, метал, скляні перли, стрази, Chanel; персні (тут і далі): золото, діаманти, Orit Elhanati, золото, діаманти, Sophie Bille Brahe, золото, Griegst
Про соціальні медіа

Instagram – це бізнес-інструмент, тому важливо не давати соціальним медіа контролювати ваше життя. До них треба ставитися з легкістю і не приймати те, що відбувається там, близько до серця. Свої сторінки я веду для того, щоб ділитися з підписниками ідеями: як прикрасити будинок, як оновити гардероб або куди з'їздити.

Реклама
Брюки з віскози і шовку, шерстяна сорочка, шкіряна сумка, шкіряні туфлі, все – Céline
Про свій образ
Жакет з твіду, намисто, метал, скляні перли, все – Chanel; бавовняний топ, H&M; джинси, Levi's; браслети, золото, Cartier; браслет, золото, діаманти, Georg Jensen

Люблю гратись на контрасті, змішувати чоловічі і жіночі речі. Чоловічий одяг допомагає витримати правильний баланс. Завжди вибираю поношені джинси і строгі блейзери, які можу доповнити яскравим взуттям на підборах і нестандартними ювелірними прикрасами.

Про скандинавський стиль
Спідниця з поліестеру, Balenciaga; шкіряні чоботи, Gianvito Rossi

Секрет скандинавських дівчат у тому, що вони мають впевнений вигляд, що б не вдягнули. При підготовці, не потрібно намагатися з усіх сил, інакше пропаде весь блиск. А коли він є, то і в повсякденному одязі можна справити враження.

Про Тижні моди
Сатинові туфлі, Manolo Blahnik; джинси, H&M

Підготовка до fashion-марафону – для мене все. Тижні моди дуже насичені подіями, і найменше там хочеться думати про гардероб. Тому я ретельно планую виходи і продумую вбрання заздалегідь. Це звільняє голову та допомагає не панікувати при зборі валіз.

Про шопінг
Сукня з шовку і мережива, сережки, перли, бірюза, латунь, все – Céline

Після народження сина більшість покупок я роблю онлайн. Завжди знаходжу щось нове і вдома, в Копенгагені, і під час поїздок до Парижа. З улюблених місцевих магазинів – Birger Christensen, Holly Golightly і Storm Fashion. Після перегляду мого Instagram-акаунту, неважко здогадатися, що я велика шанувальниця ювелірних прикрас, особливо датських дизайнерів. У моїй колекції багато виробів Sophie Bille Brahe, Orit Elhanati і Griegst.

Про гардероб
Тренч з бавовни і поліестеру, Totême; шовкова спідниця, By Malene Birger; шльопанці зі шкіри і хутра, The Row

Дію за правилом: якщо збираюся купити нові речі, обов'язково повинна позбутися чогось старого. Це допомагає підтримувати порядок. Я не прив'язуюся до речей – не зберігаю ті, що давно не ношу, або ті, що не підходять за розміром. Але в моїй колекції завжди будуть улюблені речі, від яких неможливо відмовитися: синій блейзер Céline, міні-сумка Kelly, Hermès і взуття – обожнюю Céline, Manolo Blahnik і Prada. Якщо у мене буде дочка, я передам їй всі свої речі.

Про свідому моду
Тренч з бавовни і поліестеру, Totême

Кожен може зробити внесок в загальну справу – купувати менше одягу і інвестувати в речі, які прослужать довго. Також варто пам'ятати про вінтаж та секонд-хенди – відмінна добірка в онлайн-магазинах Vestiaire Collective і The RealReal.

Бавовняний блейзер, бавовняні брюки, все – Céline; худі з кашеміру, Filippa K; підвіска, латунь, Céline

Текст: Веня Брикалін

Фото: Polina Vinogradova​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.